11/11/2021

Dockers United is er klaar mee. GOED NIEUWS

 12 nov. 20:00 uur de persconferentie vanuit Den Haag…>> 2 G :))

Geduld lieve mensen het tribunaal komt er aan hun tijd komt vanzelf.

WIJ ZIJN MET VEEL EN AAN DE WINNENDE KANT  !

 Ps. In de havens zijn ze het ook zat.

Wij zijn DOCKERS UNITED.
Een verzameling van havenwerkers.
Verdeeld over verschillende terminals en bedrijven.

Wij accepteren géén QR code in de haven.
Wij accepteren géén splitsing van de samenleving.

Wij zijn met veel.
Wij zijn georganiseerd.

DON’T FUCK WITH US!

P.S.
Deze olievlek moet zo groot mogelijk worden.
Help ons mee verspreiden van onze videoboodschap
In de haven.
Buiten de haven.
Door heel Nederland.
Door heel Europa.
Over de hele wereld.

En 💪💪💪💪 wanneer staat de horeca op!!?

 

EN HIERONDER HET GOEDE NIEUWS : 

Benjamin Fulford: “Global Warming-factie verzoekt om vrede nu zuivering van Khazariaanse Maffia intensiveert.”

Er werden vorige week in de top van de geheime machtsstructuur van de wereld grote stappen gezet, zeggen bronnen van de geheime Aziatische en Westerse genootschappen.
 

De stappen werden in gang gezet toen Koningin Elizabeth II aan de White Dragon Society vroeg “Stuur alsjeblieft onze goede wensen van de Venetiaanse families naar onze vrienden en buren in het Oosten.”  

https://www.itv.com/news/2021-11-01/cop26-read-the-queens-climate-speech-to-world-leaders-in-full

De speech luidt deels als volgt:

“Gedurende meer dan zeventig jaar heb ik het geluk gehad om vele grote leiders van de wereld te ontmoeten en te kennen… soms heb ik waargenomen dat wat leiders vandaag de dag voor hun volk doen is regeren en politiek.
Maar wat ze doen voor het volk van morgen – dat is staatsmanskunst… de wereld heeft de kans om mee te werken aan het gemeenschappelijke doel, het creëren van een veiliger, stabielere toekomst voor onze mensen en voor de planeet waarvan we allemaal afhankelijk zijn… we doen dit niet voor onszelf maar voor onze kinderen en kleinkinderen en degenen die in hun voetstappen zullen volgen.”

Het antwoord van de Aziatische geheime genootschappen gaat deels als volgt:

“Wij voeren onze activiteiten uit met het grote beeld van de wereld in gedachten… de planeet gaat een goede kant op. Wees daar alstublieft gerust op.”

(我々は世の中の大局を見て、すべての事を進めています。。。世界は良き方向に向おうとしています。まずはご安心」)。

Dit betekent niet dat de Aziaten geloven in de leugen dat CO2 de oorzaak is van opwarming van de aarde of zelfs dat die opwarming echt bestaat.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html

In plaats daarvan stelden de Aziaten voor “we houden het eenvoudig en brengen een omvangrijk project op gang om de hoeveelheid en de variëteit van het leven inclusief het menselijk leven te vergroten.”

Het is interessant om in dit verband te zien dat de vulkaan in La Palma rustiger wordt en de problemen met de Drieklovendam afnemen. Maar misschien is dit slechts een samenloop van omstandigheden.

Benjamin Fulford stuurde MI6 na deze wisseling van gedachten de volgende boodschap: “De deal is rond, de rest is huishoudelijk werk.”

Dit huishoudelijke werk begint natuurlijk met een geïntensiveerde zuivering van de Khazariaanse Maffia uit hun laatste vestingen.
Dit vindt plaats zowel in het Westen als in Azië. Wat wordt verwijderd is “de sekte die Antonio Guterres in de Verenigde Naties onder controle houdt”, zeggen bronnen van Westerse geheime genootschappen.

In Azië zijn de twee grote onafgemaakte kwesties Korea en Taiwan.
Het Aziatisch geheime genootschap belooft dat de vreedzame hereniging van Taiwan met het vaste land en van Noord-Korea met Zuid-Korea op stapel staan.

In het Westen maakt echter het volgende citaat van een lid van een Europese koninklijke familie duidelijk dat dit geen gewone afrekening zal zijn:

“De gruweldaad begaan aan de Russische Keizerlijke familie door de Khazariaanse Maffia en vele anderen in de wereld is niet ongemerkt verdwenen.
Een enorme poging om deze gruwelijke haatmisdaad aan het licht te brengen is gaande en om alle betrokkenen uit te roeien en te doden – wij herhalen: te doden.”

De Rockefellers financierden Trotsky en Lenin om de Tsaar en vrouw en kinderen ten gronde te richten omdat hij weigerde hen olieconcessies in Rusland te verlenen; dus is het een tamelijk goede veronderstelling dat die familie nu met wortel en tak wordt weggevaagd.

De verwijdering van David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg uit Facebook en de naamsverandering van dat bedrijf in “Meta”, Hebreeuws voor “dood”, is een duidelijk teken.
De daarop volgende verwijdering door Meta van gezichtsherkenningsgegevens van een miljard mensen toont de verandering in management.

https://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html

De verdwijning van Zuckerbergs’ ”Jens Psaki” als Witte Huis travestiet-woordvoerder is een duidelijk teken dat de zuivering goed op gang is.


De in het bezit van Rockefeller zijnde farmaceutische bedrijven achter de nep-pandemie en de echte massa-vaccinatiecampagne worden nu ook op de korrel genomen.

 “Ze krijgen een klop op de deur en wij zeggen, wij weten wie jullie zijn en wij weten wat jullie doen en jullie kunnen daar beter mee kappenhttps://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html legt MI6 uit.
“Later zullen we ze allemaal opzuigen met een reusachtige stofzuiger”, voegen ze er aan toe.

De zuivering van de farmaceutische maffia is nu onmiskenbaar.
Wij kunnen bijvoorbeeld bevestigen dat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, vorige week is gearresteerd.
De corporate propagandamedia heeft hysterisch geprobeerd om te zegge https://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html dat dit niet waar is.

Maar nu worden ze allemaal gedwongen om verhalen te brengen dat “nieuwe wonderpillen” 89% van de Covid-gevallen genezen wat dus betekent dat vaccins niet langer meer nodig zijn.

Zoals MI6 het uitlegt: “Ze laten het wegzakken met dit verhaal over hoe een pil het zou oplossen.”

In Japan zijn nu nul nieuwe gevallen omdat de echte oorzaak van COVID, agenten van de Rockefeller en Rothschild families allemaal gearresteerd zijn. Allerlei soorten politici en gangsters zijn in Japan nu aan het verdwijnen.

 

 

 

 

 

1 opmerking:

Anoniem zei

Lets go for it.