11/24/2021

Oud-huisarts: Medisch bewijs dat de coronaprik 'moord' is

‘Het heeft er alle schijn van dat deze vaccins meer mensen doden dan ze redden’

 Dit is het moment waarop we moeten stoppen met vaccineren, zegt de Britse oud-huisarts Vernon Coleman in een nieuwe video.  

Helaas wordt deze integere man door de mainstreammedia (uiteraard) verguisd.

Er is werkelijk ALLES aan gedaan in de afgelopen anderhalf jaar, om zoveel mogelijk echte wetenschappers te demoniseren.

Hij zegt dat, als er NU niet onmiddellijk gestopt met dit experiment, iedereen die hieraan meewerkt, in principe mee helpt met “ruiming” van mensen.

coleman
Foto: Brand New Tube/Dr Vernon Coleman

Oud-huisarts: Eindelijk! Medisch bewijs dat de coronaprik ‘moord’ is

Dit is het moment waarop we moeten stoppen met vaccineren, zegt de Britse oud-huisarts Vernon Coleman in een nieuwe video. “Elke arts of verpleegkundige die nu nog mRNA-vaccins toedient, zal op den duur uit het register geschrapt en gearresteerd worden.”

https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot_TWpj5FDYSrjRIsT.html

Coleman verwijst naar een studie die deze maand is verschenen in het tijdschrift Circulation, waarin wordt gesteld dat de mRNA-vaccins mogelijk verantwoordelijk zijn voor de gevallen van trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire aandoeningen na vaccinatie.

Bewijs

“We wisten altijd al dat deze prikken experimenteel zijn. Nu hebben we bewijs voor een link tussen de vaccins en de aandoeningen,” aldus Coleman. “Nu hebben we het bewijs om de prikprogramma’s stil te kunnen leggen.”

Aan het onderzoek deden 566 patiënten van 28 tot 97 jaar mee. Tot minimaal 2,5 maand na de tweede dosis bleek het vaccin ontstekingen aan het endotheel aan te wakkeren, een laagje cellen aan de binnenkant van hart, bloedvaten en lymfevaten. Ook zorgde de prik ervoor dat T-cellen de hartspier konden binnendringen.

Ruiming

We moeten op zijn minst stoppen met prikken, in ieder geval tot langetermijnonderzoeken zijn afgerond, benadrukt Coleman. Dit nieuws zou op alle voorpagina’s moeten staan, zegt hij.

“Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is, om te doden en schade toe te brengen.
Als het experiment nu niet wordt gestaakt, weten we zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.”

Geen opmerkingen: