11/16/2021

Zoon Luc van IC-baas Diederik Gommers is tegen het coronabeleid.

Erg genoeg kun je je ouders niet zelf uitzoeken. Dappere zoon!.

Het is één grote Massa prikslachting onder Ouderen, daar komen alle Slachtoffers van Achtergestelde Zorg dan nog bij…Het zal je Vader, Moeder, Opa of Oma maar wezen toch?

Gevaccineerde Zwangere Vrouwen krijgen ineens allemaal Miskramen, Vroeggeboortes, Voortijdig afgebroken Zwangerschappen, Gehandicapte of Doodgeboren Kindjes!

Kinderen & Pubers zijn inmiddels allemaal Psychisch & Lichamelijk naar de Klote…zitten op jeugdige leeftijd al opgescheept met Kapotte Longen dankzij Mondluiers, Zware Depressies, plegen massaal Zelfmoord of zitten dankzij de Experimentele Gentherapie-Nood-Vaxxi-Nazis zo boordevol Nano-Bloedklonters dat ze in ieder geval Tientallen jaren eerder op Semi-Natuurlijke wijze zullen Overlijden of gewoon plotseling met een acute Hartstilstand Dood op het Voetbalveld neerstorten….Het zal je Kind maar wezen..

Ongevaccineerden zijn gewoon Burgerlijk Ongehoorzaam Tuig van de Richel & Uitschot volgens Hugo de Haatzaaier…Die mogen nergens meer aan meedoen totdat ze Zijn Experimentele  Depopulatie-Gentherapie- moord Vaxxi- prik hebben laten injecteren.  


 gommers

                            Foto: de windvaan Diederik Gommers 

De leugenaar. Hij voelt hij de hete adem van de waarheid van zijn zoon.
Stemde hij ook niet tegen het opschalen van de bedden( “want er is niets zo erg …de verpleegkundigen zouden zich vervelen..”)  en is voor prikken!!!!

IC-baas Gommers: problemen zijn gevolg van ‘totale uitholling van de zorg’ door het kabinet

Zoon Luc van IC-baas Diederik Gommers is tegen het coronabeleid. Toen uitlekte dat het kabinet naar een 2G-samenleving wil, appte hij naar zijn vader: “Pap, het kan toch niet waar zijn dat je je daarvoor sterk gemaakt hebt?”

Wilfred Genee vroeg Gommers in BNR The Friday Move wat hij vindt van mensen die kritisch zijn, ook over de bijwerkingen, over de ingrepen, de afspraken. “Het staat mensen vrij wie ze geloven en welke informatie,” antwoordde Gommers.

Dat gaat niet goed

Genee merkte op dat mensen worden weggezet als ‘wappies’ als ze kritisch worden. “Niet door mij,” benadrukte de IC-chef. “Ik krijg echt lelijke mails en ik probeer ze allemaal te beantwoorden. Het lukt me niet altijd, maar ik ga de discussie niet uit de weg.”

Singer-songwriter Stef Bos zei vervolgens tegen hem: “De belangrijkste vraag: hoe krijgen we de zorg op de agenda van onze overheid?”

“Dat gaat echt niet goed,” reageerde de intensivist.  “We zijn het nu zo aan het uithollen en de problemen waar we de komende weken in gaan komen, is gewoon omdat we de zorg totáál hebben uitgehold.”

Het wordt echt ellende

Genee: “Maar dat neem je dus het kabinet, de afgelopen kabinetten kwalijk.”

“Absoluut,” zei Gommers. “Het wordt echt ellende.” Het waarderen van verpleegkundigen is volgens hem ‘echt totaal weg’.

 

Ruggenmergontsteking nieuwe bijwerking coronavaccin Janssen

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: