11/26/2021

Enkele hoogtepunten:



De Mens bestaat uit 22 verschillende rassen, wat betekent dat we genetisch koninklijk zijn.

Juist dit is wat ze kapot willen maken met de injecties. Het MRNA herschrijft je genetische code, daarom zijn ze nu zo snel met de prikkies.

In Zwitserland bestaat het ‘blue brain project’, waarbij het brein gescand kan worden. Ze hebben een MRI gemaakt, dat het hele brein kan scannen. Inclusief de ingewikkelde structuren van de hersenen zelf. Wat ze hebben ontdekt is dat sommigen van ons 4e, 5e, 6e dimensionale structuren al in ons brein hebben.
Bij andere mensen zelfs 7e, 8e, 9e dimensionale structuren in hun brein. Sommigen hebben 10e en 11e dimensionale structuren in het brein!
Veel kinderen worden geboren met een 3e streng DNA.

Bij mensen met bijna-dood ervaringen, die terugkomen in deze realiteit, komen terug met 3, 4 en 5 strengen DNA.

Het lichaam is een fysieke vorm waarin een hologram van de ziel is geïmplementeerd, wanneer de ziel hecht aan het lichaam bij conceptie. Het creëert een hologram. Alex Collier zegt dat jij dit hologram bent (?).

Over 25 jaar herkennen we onze planeet niet meer terug.

Onze kinderen gaan de mensheid leiden naar een hoger level.

Als we nu niet opstaan voor onze vrijheid, zal gevangenschap nog honderden jaren langer duren, daarom heel belangrijk nu op te staan voor je vrijheid, anders voorlopig geen kans meer. Omdat alles om de mensheid gaat, worden wij (de mensheid) ondersteunt in onze redding door minstens 138 sterrennaties.
Je bent als leider geboren, je bent als leider gemaakt, wij hebben geen manipulatieve hooggeplaatste idioten nodig om ons te ‘leiden’. Dit kunnen wij prima zelf, heel belangrijk dit te beseffen.

ET’s willen weten wie we worden als we niet gemanipuleerd worden.
Dus ze zullen hier en daar wat adviezen geven zoiets, maar verder doen ze niks. Ze gaan kijken, observeren, letterlijk achterover zitten om te kijken wat wij gaan doen. Wij moeten het doen!  en doe niet mee met die leugens !

en weg met QR samenleving.
Wij zijn geen China en we zullen nooit globalistische ideologie accepteren. Dit demissionair WEF kabinet en iedereen die eraan meedoet zijn landverraders. 


Er zijn nog 4 stappen nodig om de mensheid te bevrijden.
De duisteren proberen dit te vertragen om een volgende stap te zetten met alles wat nu speelt.
De ‘lichte kant’ is deze stappen aan het forceren, ze willen dit klaar hebben in december. It’s going to be wild!

 


Geen opmerkingen: