11/27/2021

De erfenis van I.G. Farben wordt voortgezet door Bayer/Monsanto, Pfizer, en de andere COVID vaccinbedrijven.

Neurenberg II in 2022

  • WO II – een oorlog die aan meer dan 60 miljoen mensen het leven kostte – werd gepland en gefinancierd door ’s werelds grootste chemisch/farmaceutische kartel. In die tijd bestond het Duitse I.G. Farben uit Bayer, BASF, Hoechst, en anderen.
  • De drijvende kracht achter WO II was de ambitie van I.G. Farben om de wereldolie- en geneesmiddelenmarkt te beheersen en met geweld elke concurrentie uit te schakelen.
  • De I.G. Farben bedrijven financierden het aan de macht komen van de Nazi partij en veranderden de Duitse democratie in een dictatuur.


Het is meer dan duidelijk dat een aanzienlijk deel van de mensheid op hol slaat om experimentele vaccins voor COVID-19 te nemen.
De “experimentele” vaccins zijn echter in strijd met alle 10 de Neurenberg Codes, waarop de doodstraf staat voor hen die deze Internationale Wetten overtreden.
We hebben nu meer dan ooit behoefte aan nieuwe processen, niet achteraf, zoals na de Tweede Wereldoorlog, maar terwijl de misdaden tegen de mensheid nog aan de gang zijn, schrijft Dr. Sircus.

23 Nazi-artsen werden beschuldigd van het uitvoeren van experimenten op gevangenen zonder toestemming, de meeste in concentratiekampen.
De nasleep van de processen leidde tot de creatie van de Neurenberg Code, waaraan de FDA en CDC zich niet houden.
De Dr. Rath Health Foundation vertelt ons dat, Na zes decennia van stilte, de historische verslagen van het belangrijkste oorlogstribunaal dat de verantwoordelijkheid voor WO II vaststelde, eindelijk beschikbaar werden gemaakt. Momenteel leren de geschiedenisboeken dat WO II werd gestart door een krankzinnige dictator, Hitler, en zijn meedogenloze nazi-trawanten.”

In plaats van deze nazi’s hierboven zouden de tafels vol zitten met leidinggevenden van Pfizer, Moderna, Janssen en Janssen, Dr. Fauci en de beruchte Bill Gates, en vele anderen.
Zelfs de politici, die deden alsof ze dokter en ambtenaar in de gezondheidszorg speelden, en die levensgevaarlijke en deprimerende maskers, lockdowns en dodelijke injecties promootten, zouden ter verantwoording moeten worden geroepen.

De erfenis van I.G. Farben wordt voortgezet door Bayer/Monsanto, Pfizer, en de andere COVID vaccinbedrijven.

 De farmaceutische industrie handelt niet in de traditie van de beschermer van de mensheid, maar in de traditie van I.G. Farben, een groep georganiseerde misdadigers die bereid zijn ontelbare mensenlevens op te offeren om hun winsten te handhaven,

 

schrijft Dr. Mathias Rath. Luister naar zijn pleidooi in 2012 voor zijn mede-Duitsers om niet dezelfde weg in te slaan die de Duitsers al twee keer eerder zijn gegaan. 

Ook hij beweert dat de twee wereldoorlogen werden aangedreven door de onverzadigbare hebzucht van de farmaceutische en chemische kartels. 

Het is erger dan al het bovenstaande

De leiders van IG Farben kregen in Nürnberg een flut-straf en zaten binnen de kortste keren weer aan het roer.

Volgde dan de oprichting van de EU door de juristen van Hitler. 

Eerste EU commissievoorzitter, Walter Hallstein, had net het nazi kostuum ingeruild voor een Boss-pak.

Het vaccinpasspoort werd al in 2018 beslist door de EU commissie.

De erfenis van I.G. Farben wordt voortgezet door Bayer/Monsanto, Pfizer, en de andere COVID vaccinbedrijven.

Volgens de American Medical Association (AMA) is vanaf juni maar liefst 96 procent van de Amerikaanse artsen “gevaccineerd” voor COVID-19. En nu zijn velen dood.
Gevaccineerde dokters sterven, en ongevaccineerde dokters nemen ontslag of worden ontslagen: Wie zal de ziekenhuizen leiden?

Dr. David Martin heeft de afgelopen anderhalf jaar gevochten om te ontrafelen wat hij zegt dat de wereldwijde criminele samenzwering van het coronavirus is. Onder de partijen bevinden zich de Amerikaanse en Chinese regeringen, het Internationaal Monetair Fonds, en Blackrock. Martin zegt dat deze groepen schuldig zijn aan criminele samenzwering in een terroristisch complot tegen het Amerikaanse volk.

De hedendaagse geneeskunde zit al meer dan 100 jaar op drijfzand, en terwijl het naar de bodem zinkt, trekt het miljoenen mensen mee naar beneden in ellende en dood. 

We weten al een decennium lang, dankzij het werk van Dr. Gary Null, Dr. Carolyn Dean, en Dr. Barbara Starfield, dat juist voorgeschreven farmaceutische medicatie elk jaar meer dan 100.000 Amerikanen doodt.

Medische Moord.

Journal of the American Medical Association (JAMA)

Dr. Barbara Starfield van de Johns Hopkins School of Medicine
DIT ZIJN ALLEMAAL STERFGEVALLEN PER JAAR:
12,000 — onnodige operaties
7,000 — medicatiefouten in ziekenhuizen
20.000 — andere fouten in ziekenhuizen
80.000 — infecties in ziekenhuizen
106.000 — niet-fouten, bijwerkingen van medicijnen

James Howard Kunstler schrijft dat de moderne geneeskunde een gijzelnemer is;  “Geneeskunde is nu een catastrofe die net zo verderfelijk is als de ziekten die ze geacht wordt te behandelen, en een ernstige bedreiging voor een natie waar we verondersteld worden om te geven.

Als je dacht dat bankieren in onze tijd een ellendige zwendel was – wat het natuurlijk ook is, en met “zwendel” bedoel ik een criminele onderneming – dan heeft de zogenaamde gezondheidszorg het met afstand verslagen, met een extra laag van sadisme en wreedheid ingebouwd in haar operaties.”

 https://meldpuntvaccinatiedwang.nl/

 

Geen opmerkingen: