11/19/2021

De Jonge: besmettingsgraad is hoger dan ooit want mensen WANEN zich veilig als ze gevaccineerd zijn

Hugo de waanzinnige die de waan verspreidt wordt verder in het nauw gebracht. De waarheid brult hem in het gezicht! Ontkennen dat er in de ziekenhuizen tussen de 100 en 99% gevaccineerden liggen, plus minus 60% covid en 40% vaccinschade, dat valt niet meer te ontkennen!!!

Als je zó vaak liegt en bedriegt, dan raak je op een gegeven moment vanzelf klem te zitten. Het wordt steeds absurder  ze verliezen de controle!

Donder die QR code allemaal van je mobiel.

Eerst 2 jaar mensen wijs maken dat een ¨vaccin¨ de weg naar de vrijheid is. Boven de nationaal socialistische KZ kampen stond Arbeit macht Frei. Dat er mensen zijn die deze volidioot gelooft.

Een virus (exosoom) komt UIT het lichaam en is dood materiaal!!! , daar kun je niemand mee besmetten.

De gevaccineerden KREGEN een gecreëerde virus ingespoten en daarom worden ze ziek of gaan dood! zie oversterfte !!

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deed gisteravond in de Kamer een opvallende uitspraak. 

“Ga er maar van uit dat die besmettingsgraad hoger is dan ooit. Dat is niet alleen in Nederland zo, in heel Europa is dat het geval en het heeft alle redenen denk ik die we met elkaar zouden kunnen bedenken, namelijk inderdaad ons gedrag – natuurlijk, mensen wanen zich veilig als ze gevaccineerd zijn,” zei hij.

de jonge
                    Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)
 
De Jonge: besmettingsgraad is hoger dan ooit want mensen WANEN zich veilig als ze gevaccineerd zijn.
Dansen met Janssen was toch veilig? Het was toch de pandemie van de ongevaccineerden?
 
Hugo de waanzinnige die de waan verspreidt.
Word het niet eens tijd dat deze persoon tegen zich zelf word beschermt, dwangbuis aan, prop in de mond met daarover een mondkapje en hem dan volledig vaccineren.
Want deze man is totaal gestoord . Hij draait gewoon met alle winden mee en geeft gewoon overal een draai aan.
Alleen een ziekelijk en gestoorde geest kan zoiets voor elkaar krijgen!!

De uitspraak trok de aandacht van columnist Marianne Zwagerman, die schrijft: “Joehoe Hugo, weet je hoe het komt dat mensen zich veilig wanen? Omdat hun minister van Volksgezondheid keer op keer zei dat ze volledig beschermd zijn misschien?”

 

‘Volledig beschermd????’

Ze verwijst naar een tweet die De Jonge op 16 juni plaatste. Daarin schreef hij: “Zo’n 8,3 miljoen 18+’ers hebben zeker één prik gehad. Daarvan zijn zo’n 4,5 miljoen volledig beschermd tegen corona.”

Op 24 december vorig jaar twitterde de minister: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als genoeg mensen zijn gevaccineerd, kan corona namelijk niet meer ongecontroleerd om zich heen grijpen.”

De Jonge schreef op 4 mei op Twitter: “Bijna 1,5 miljoen mensen tussen de 18-60 jaar met verhoogd medisch risico kunnen via uitnodiging van hun huisarts een afspraak maken voor vaccinatie.
Zij kunnen tot twee weken eerder een eerste afspraak maken en zijn tot acht weken eerder volledig beschermd.”

 

Net zo besmettelijk

 meldde RTL Nieuws  eind vorige maand op basis van een studie gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet dat mensen die twee keer zijn gevaccineerd net zo besmettelijk kunnen zijn als ongevaccineerden.

Sinds de introductie van de vaccinpaspoorten is het aantal ‘gevallen’ in Nederland met 680 procent gestegen:

 


             Ze hebben per Nederlander minimaal 6 prikken aangeschaft en dit soort idioten werken er vlijtig aan mee !!
 

de mensen in die ziekenhuizen liggen daar vanwege het VACCIN!!!mevrouw Agema !!!
pipa De Groot

Boosters,ik had van fleur meer verwacht dan gifprikken willen geven 🆘️🤢
40
Fleur is ook verkocht aan Pfizer ;)
 
En Pfizer vraagt nu (via de FDA) om alle papieren rond de vaccins/bijwerkingen tot minimaal 2067 te verzegelen. EN DUS NIET VOOR HET VOLK TE ZIEN ZIJN.
 

Onbegrijpelijk is dat nu de mensheid met een vaccin geïnjecteerd ( geforceerde lichaamstoediening) wordt deze in eenieder gevaccineerde dezelfde kunstmatige genetische fout creëert.

De gehele
immuniteit- bibliotheek wordt in het lichaam overhoop gehaald en daardoor niet gesterkt maar juist verzwakt. Als de griep er aan komt zijn alle gevaccineerden die geen immuunsysteem meer gevoelig ervoor,  je ziet nu al PLOTSELING gestorven
Er staat ons een trieste tijd te wachten



Door dit te weten, is alles wat er nu gebeurd machtsmisbruik voor het vestigen van een NWO ....waarvan de opdrachtgever Klaus Schwab al gearresteerd is   

Door de twee deling die hij ook op zijn geweten heeft zijn er vrienden en complete families ontwricht!

Heel triest voor alle mensen die erin gestonken zijn, triest voor onze jeugd en kinderen.
Vergeef de ouders voor wat zij hun kinderen hebben aangedaan in hun onwetendheid en helaas het vertrouwen wat in deze lagerschool meester de Jonge, samen met Rutte hebben gegeven.
Deze laatste 2 genoemden…die dit willens en wetens hebben doorgevoerd!!

Aan de ouders en anderen zou ik op het hart willen drukken durf te erkennen en heb er geen schaamte voor, want uiteindelijk zal dat ook voor jullie een verlichting zijn…al is dat het laatste wat je voor jezelf en je kinderen en omgeving kunt doen!

 

 

 

Geen opmerkingen: