11/23/2021

AMERIKAANSE HELSINKI COMMISSIE

 De Commissie voor veiligheid en samenwerking in Europa, ook bekend als de Amerikaanse Helsinki-commissie, is een onafhankelijk agentschap van de federale regering dat belast is met het toezicht op de naleving van de akkoorden van Helsinki en het bevorderen van alomvattende veiligheid door bevordering van mensenrechten, democratie en economische, ecologische en militaire samenwerking in 56 landen.
De Commissie bestaat uit negen leden van de Amerikaanse Senaat, negen van het Huis van Afgevaardigden en één lid van de ministeries van Staat, Defensie en Handel.

‼️ DIT IS NOG STEEDS ACTUEEL BESTE MENSEN ‼️

DEMMINK LOOPT NOG STEEDS VRIJ ROND !!


WASHINGTON - De Commissie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (Amerikaanse Commissie van Helsinki) kondigde de volgende briefing aan:

Luisteren naar slachtoffers van kinderhandel

Donderdag 4 oktober 2012 om 14.00 uur

Kamer 2255 Rayburn House Office Building

De volgende panel leden zijn gepland om deel te nemen:

Adèle van der Plas, Advocaat voor binnenlandse en internationale minderjarige slachtoffers van sekshandel, Bakker Schut & Van der Plas

Klaas Langendoen, privé-detective, voormalig hoofd van de inlichtingendienst, Nederland

Overlevende van kinderhandel in Amsterdam, Nederland

Samantha Vardaman, Senior Director voor Shared Hope International

Sekshandel en misbruik van kinderen is een misdaad die zowel het leven van de slachtoffers als het sociale weefsel van de samenleving vernietigt.
De mensenhandelaars en misbruikers vertrouwen op hun vermogen om een kind tot zwijgen te brengen of op de onwil van volwassenen om te luisteren als kinderen praten.
Het is absoluut noodzakelijk dat het rechtssysteem bereid is om naar beschuldigingen te luisteren en deze grondig te onderzoeken.

De Commissie van Helsinki zal, in samenwerking met de Victims 'Rights Caucus, een briefing houden over hoe rechtssystemen het meest effectief kunnen reageren op binnenlandse en internationale beschuldigingen van kinderhandel. De briefing zal een actuele casus in Nederland bevatten, waar een overheidsfunctionaris is beschuldigd van binnenlandse en internationale kinderhandel in seks.

De Nederlandse autoriteiten voerden een voorlopig onderzoek uit, maar velen vonden het buitengewoon onbevredigend, aangezien de Nederlandse autoriteiten slechts één van de drie slachtoffers interviewden en geen van de beschikbare getuigen of facilitators van het vermeende misdrijf werd geïnterviewd.

Bart van Well is/was de beschermde ROLODEX kroongetuige!

Tip: Bart van Well is in de onderstaande video te horen vanaf 15:30 minuut.




Video ► https://youtu.be/oDiZ3aCJp18

Geen opmerkingen: