11/25/2021

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie gestart als onderdeel van het Neurenberg 2.0-project, een burgerinitiatief.
Bij de drie uur durende presentatie van de commissie en het project was de Duitse advocaat Reiner Füllmich te gast.

De commissie zal worden geleid door het Poolse parlementslid Grzegorz Braun, voormalig Europarlementariër professor Miroslaw Piotrowski, politicus Pawel Skutecki en advocaat Jacek Wilk.

Het project is gestart om informatie te verzamelen over misdaden die zijn gepleegd en de personen aan te klagen die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor deze misdaden.

 

De beelden zijn gemaakt door Regnum TV:


De initiatiefnemers van Neurenberg 2.0 zeggen dat de Poolse regering en met name het ministerie van Volksgezondheid en de agentschappen die eronder hangen de Poolse bevolking veel onrecht hebben aangedaan. De naam van het project is puur symbolisch, zo laten ze weten.

De onderzoekscommissie zou samen met Füllmich juridische stappen voorbereiden tegen wat zij ‘het nieuwe totalitarisme’ noemen, schrijft de krant France-Soir.

Reiner Fuelmich houdt zich dus aan zijn belofte, die hij vorig jaar mei, juni zo’n beetje bekend maakte.

Dit is absoluut een lichtpuntje in deze donkere dagen, zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld.

De duistere krachten zijn nóg oppermachtig, maar er beginnen nu toch echt wel scheuren zichtbaar te worden.

Geweldig dat dit juist in Polen gebeurt. Logisch ook wel, want zo’n proces hoef je in de corrupte staten, zoals Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België niet te houden.

Maar als dit succes heeft, volgen er méér. Het zal als dominostenen in elkaar vallen. Steen voor steen voor steen voor steen!

De Woede zal buiten alle proporties zijn als deze Enorme COVID-1984-VacciNazi-Leugen eindelijk uit gaat komen…Dan gaat het Dak eraf

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: