11/24/2021

Steeds meer zorgmedewerkers delen hun ervaringen.

 Triagist Tessa: ‘De weken nadat de bevolking zich kon laten vaccineren werd het pas echt bizar’

Steeds meer zorgmedewerkers delen hun ervaringen. Tessa werkte tot voor kort als triagist bij een huisartsenpost, waar haar collega’s in februari werden gevaccineerd tegen corona. “Veel werden ziek, heel ziek,” laat ze weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

De reacties logen er niet om, zegt Tessa. “Tot anafylaxie en wegraken na het vaccineren aan toe.”

“De weken nadat de bevolking zich kon laten vaccineren werd het pas echt bizar. Nog nooit belden zo vaak mensen met pijn op de borst, status epilepticus, wegrakingen, vermoedelijke CVA (beroerte, red.) of andere gekkigheid,” schrijft ze.

Onvoorstelbaar en niet te bevatten

“Heel veel meiden die niet meer menstrueren sinds de prik, vrouwen met miskramen. Zo gek zelfs dat de meldkamer bij het inzetten van een ambulance wel eens zei: ‘Pfizer zeker?’
Onvoorstelbaar en niet te bevatten dat het grootste deel van mijn collega’s het negeerde,” verzucht Tessa.

Haar collega’s zagen een ernstige reactie op het vaccin als ‘dan doet je immuunsysteem zijn werk’. “Ik heb werkelijk geen idee hoe dit mogelijk is gemaakt allemaal. Hoe het kan dat men zo vreemd is gaan denken,” aldus de triagist.

Dit kan echt niet langer zo

Tessa vindt dat zorgmedewerkers echt in actie moeten komen. “Dit kan echt niet langer zo en wij laten het zelf ook toe. Het klopt niet!”

Door ervaringsverhalen te delen wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.

Zorgmedewerkers Verenigd

Het is maar goed, dat er  ZORGZAME zorgverleners zijn, die vanaf het begin dit hele gebeuren met argusogen hebben bekeken.

Er wordt genocide gepleegd recht voor onze ogen en nog kijken sommigen massaal de andere kant op. Voor miljoenen mensen is het al te laat. En allemaal waren ze 'gevaccineerd'. Trots dat ze via QR-code binnen waren. Ze hielden zich binnen ook aan alle bestaande maatregelen.
Zodra de eerste onverklaarbare en vreemde zieken en zelfs doden van deze Nazi-spuiten vielen werd niet opgestaan, maar slechts weggekeken en telkens gewezen naar andere ‘onderliggende problemen of ziekten’ die hiervan dan de oorzaak zouden zijn.


Pfizer de Rolls-Royce van het vaccinatie programma schreeuwt Johan Derksen al maanden , nou als je suïcidaal bent ja dan neem je die troep.
Het woord tribunaal is nu al verbannen in de Eerstekamer , dit moet je toch te denken geven ze voelen de angst van een Tribunaal nu echt aan komen, en dat word tijd ook want Pfizer en al dat Big Pharma tuig is de wereld aan het uit moorden.

Geen enkele arts of zorgmedewerker die de beroepseed heeft afgelegd kan nu vrijuit gaan als dit misdadige spektakel straks gedwongen wordt te stoppen. De straffen voor collaboratie en gedeelde participatie aan volkerenmoord zullen niet mild zijn.

We als burger, moeten NU stoppen met hier in mee te gaan.

Voor een exclusief clubje psychopaten zijn we gewoon slachtvee.
Kom vreedzaam in opstand door alle regels te negeren,
We hebben niets meer te verliezen vanaf nu.

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: