11/24/2021

Laat dit even op u inwerken.

Watters bij FOX liet zien dat degene die bij een kerstmarkt slachtoffers maakte, kort daarvoor was vrijgelaten na betaling van borg. 

Je ziet een patroon over de hele wereld dat daders van extreme misdaden, pedo's, verkrachtingen etc etc. met  borg naar huis mogen en als ze mazzel hebben krijgen ze van de soros-rechters WERELDWIJD nog een extra lolly mee.

 Deze misdadigers werden MASSAAL vrij gelaten onder het KOPJE covid in de gevangenis.... maar deze misdadigers werden door soros-milities gerekruteerd Ze kregen een betaalde functie  bij blm/ antifa. , zelfs de VP cabala harris betaalde mee om die misdadigers weer vrij te laten. 
Ze nemen daarvoor iemand met een moslim achtergrond, zodat wij gaan denken dat het de MOSLIMS weer zijn en zo een burgeroorlog teweeg zal brengen. 

Maar deze crisis acteurs met zo'n achtergrond worden bewust ingezet om een COLOR REVOLUTION op gang te brengen. 

Soros was een architect van de COLOR REVOLUTIONS over de hele wereld, maar vergeet niet soros was een FRONTMAN van de DS. (Soros zit al in Gitmo)

Dus als je goed om je heen kijkt, zie je dat meisjes/ vrouwen die slachtoffer zijn van groepsverkrachtingen door " vluchtelingen" aan hun lot worden overgelaten en liefst nog monddood worden gemaakt of zelfs op hun geweten wordt ingespeeld.
Dat het ZIELIGE vluchtelingen zijn en dat ze bij een strafblad zij geen kans maken op een verblijfsvergunning en dat ze dan naar hun ONVEILIGE thuisland (Marokko, Afgh etc) terug moeten..... laat dit ff inwerken. 

Dit is het vreselijke systeem waar we al decennia inzitten en D666 en GroenLinks voeren de boventoon bij justitie!!!
 

Zij voeren t WEF-totalitaire-lenin-mao-rechtssysteem  uit. https://rumble.com/vpnt0v-11.22.21-wisconsin-racism-rittenhouse-...-information-warfare-at-highest-le.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: