11/25/2021

De Westerse Wereld Rebelleert Tegen Satanische Heersende Klasse

 

     Benjamin Fulford,

 Er vindt een massale aanval plaats op de Satanische heersende cabal in de meeste Westerse landen.
Dit is te zien in massademonstraties, militaire bewegingen en strafrechtelijke vervolgingen.
Kijk ook even naar deze enorme demonstraties in Italië, Australië, Zwitserland, Brussel, enz. Het lijkt heel veel op wat er gebeurde in Oost-Europa vlak voor de val van de Berlijnse Muur.

https://t.me/databaseitalia/2138

https://t.me/guerrieriperlaliberta/6036

https://www.youtube.com/watch?v=zB91GepJHxI

Het patroon is hetzelfde, de heersende klasse – die tegenover faillissement en volksopstand staat – verhoogt onderdrukking van de bevolking.
Dit creëert een negatief zelf- verzwakkend effect doordat het steeds meer volksontevredenheid veroorzaakt totdat het leger en de politie zich aansluiten bij het volk en de heersende klasse omverwerpen.
Nadat de Oostenrijkse kanselier Alexander Schallenberg besloot om ongevaccineerde mensen te beperken, kondigden politie en leger aan dat ze zouden weigeren de “gezondheidspassen” te controleren in naam van “vrijheid en menselijke waardigheid”.

https://frenchdailynews.com/politics/3592-austria-rises-up-against-health-dictatorship

“Europa is gevallen. Oostenrijk was verloren en de rest zal tegen het eind van het jaar allemaal instorten,” zegt MI6.
Ook in Noord-Amerika is een grootse militaire campagne tegen de cabal begonnen. Dit is in de media te zien omdat grote overstromingen Vancouver, Canada hebben afgesneden van de rest van het land.


Landkaart van Canada met de wegen die afgesloten zijn

“Als iemand mocht denken dat deze klimaatstorm die Vancouver afsneed van de ROC [de rest van Canada met uitzondering van Quebec] alles behalve het leger was, dan ben je een domme imbeciel.
De grote kans dat ELKE hoofdweg is afgesloten tart de waarschijnlijkheid.
De intensiteit van de storm tart de natuurwet van het gebied. Dit was weer-oorlogvoering en de landverschuivingen waren instrumenten die tijdens de zomer werden opgesteld door het Canadese leger met kratten vol explosieven met de aanduiding ‘Operation Atlas Strike 21’.
We zagen dat de kratten werden uitgeladen uit de C17 Globemaster III transporten in Kelowna”, zegt een CIA-bron.

https://www.iceagefarmer.com/2021/11/17/port-of-vancouver-closes-as-bc-flooding-damages-rail-roads/

De overstromingen hadden gelijktijdig plaats met het nieuws dat door de Canadese televisie werd uitgezonden over het in brand steken van drie vrijmetselarijtempels in Vancouver.
Wat interessant is, is dat de brandstichting plaatsvond in maart maar dat het uitgezonden werd alsof het nu gebeurde. Bronnen van de Canadese inlichtingendienst en de CIA zeggen dat de wegen geblokkeerd werden om te voorkomen dat criminelen zouden ontkomen aan de politieactie tegen de Synagoge van Satan in Vancouver.
Deze Satanstempel werd in verband gebracht met het gebruiken van geld van Communistisch China om Antifa en Black Life Matter demonstraties en sabotage door heel Noord-Amerika te financieren.

 Nu hier het volledige artikel van Benjamin Fulford, kijk altijd wat resoneert

Geen opmerkingen: