11/20/2021

False Flag! Rotterdam Ga niet in op provocatie van politie of Romeo's

 Bij het protest tegen het volledig doorgeslagen Oostenrijkse 🇦🇹 COVID-19 beleid sluiten politieagenten zich aan met een spandoek waarop staat: 'Polizisten für Grund- und Freiheitsrechte'.Zij worden met gejuich ontvangen

 

Hierbij de oproep (graag verspreiden

 Rotterdam demonstratie tegen de Coronamaatregelen 19-11-2021

Hierbij de oproep (graag verspreiden,

Zorg dat je je tijdens een demonstratie vreedzaam gedraagt, ga niet mee in deze negativiteit want het wordt gebruikt om iedereen die het niet eens is met de maatregelen af te schilderen als agressieve idioten. Geef ze geen munitie om nog harder op te treden!

 
Uit respect voor zij die in Rotterdam vielen vragen we iedereen een zwarte rouwband te dragen en/of zwarte vlaggen mee te nemen.
Laat ons, net als in andere landen opstaan, maar WEL vreedzaam zijn. Ga niet in op provocatie van politie of Romeo's en vertrek netjes .

Onze gedachten gaan dan naar Yousou en zijn famillie, naar Marco in het ziekenhuis en naar de andere slachtoffers van geweld.Omstanders hebben de man in een auto gelegd en naar het ziekenhuis gebracht. Op beelden ter plaatse is te zien dat de man veel bloed heeft verloren.  Ook een tweede persoon is daar gewond geraakt.

Forwarded from Onrecht Tv official

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: