11/19/2021

Geen kerstfeest dit jaar voor meest gevaccineerde land

 Je zult toch in het meest gevaccineerde land ter wereld wonen en te horen krijgen dat de kerst dit jaar niet doorgaat vanwege te veel coronabesmettingen.

Dit alles terwijl Diederik Gommers verklaart dat het juist de gevaccineerden zijn die "besmettelijk" zijn. 



Er is een plaats op aarde waar de mensen meer zijn gevaccineerd dan waar ook ter wereld en dat is Gibraltar.

Dus, volgens de propagandamedia zou dit dan ook zo ongeveer het meest gelukkige land ter wereld moeten zijn, maar dat is het allesbehalve.

Want de overheid aldaar heeft net aangekondigd dat alle feestjes zoals die gebruikelijk zijn  rond de kerstperiode worden gehouden niet door kunnen gaan. Alle feestjes, bijeenkomsten en recepties zijn verboden dit jaar.

Samantha Sacramento, de Minister van Volksgezondheid, zei deze week:

“De drastische toename van het aantal mensen dat de afgelopen dagen positief heeft getest voor covid-19 is een nare herinnering aan het feit dat het virus nog steeds rond waart in onze gemeenschap en dat het de verantwoording is van ons allemaal om iedere mogelijke voorzorgsmaatregel te nemen om onszelf en onze dierbaren te beschermen”.

Gibraltar heeft een vaccinatiepercentage van 118 procent.

Je leest het goed, want niet alleen de eigen bevolking is helemaal gevaccineerd, maar ook de Spanjaarden die dagelijks de grens oversteken om in Gibraltar te komen werken.

Naast dat letterlijk iedereen in Gibraltar is gevaccineerd draagt ook nog iedereen mondkapjes in winkels en openbaar vervoer.

Van Gibraltar gaan we naar de Amerikaanse staat Connecticut waar in de plaats Canaan een verzorgingshuis staat met ongeveer 70 bewoners.

En toch zijn daar nu 8 mensen overleden aan covid-19 en zijn van de bewoners en personeel samen er 100 positief getest.

De uitbraak in het Geer Village Senior Community verzorgingshuis begon begin oktober toen er drie mensen een positief testresultaat kregen.

We zijn nu ruim een maand verder en 8 bewoners zijn gestorven, 67 bewoners en 22 personeelsleden zijn positief getest. Inmiddels zijn er 48 bewoners en 21 personeelsleden hersteld.

Alle 8 mensen die stierven waren al ernstig ziek en van alle mensen die een positief testresultaat kregen waren slechts 2 mensen ongevaccineerd.

Vol verwachting kijkt de leiding van het verzorgingshuis uit naar de boostershots aldus de lokale media.

West-Vlaanderen is de meest gevaccineerde provincie van België, maar is tegelijkertijd ook de provincie waar de meeste mensen positief testen.

Daarom is voor de Belgen de volgende logische stap dat ze ongevaccineerd zorgpersoneel gaan ontslaan.

Belgisch zorgpersoneel krijgt tot 1 april de tijd om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Wie zich dan nog niet heeft laten prikken, moet vertrekken. Ontslagen medewerkers houden wel recht op een werkloosheidsuitkering. Zorgpersoneel dat niet voor 1 januari is gevaccineerd, kan worden geschorst.


Dit alles terwijl Diederik Gommers toch duidelijk zegt dat het de gevaccineerden zijn die het probleem vormen.

Geen opmerkingen: