11/23/2021

Het aantal geprikten in ziekenhuizen stijgen

De Nederlandse regering weigert de cijfers openbaar te maken waardoor er dus wantrouwen ontstaat. Want waarom zouden ze zoiets verbergen? 

Volg daarom ook de ontwikkelingen in het buitenland en Engeland en Ierland kwamen afgelopen week wel weer met cijfers naar buiten. 
 
Ook hier zien we dat wat de NL-  regering ons wil laten geloven niet klopt. 
De trend is in alle landen zichtbaar maar in Nederland zou het precies andersom zijn en er alleen maar ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen en overlijden. De waarheid zal spoedig boven water komen. Tot die tijd moeten we het doen met de data uit andere landen.

 De ziekenhuiscijfers en het aantal overlijdens in andere landen worden wel netjes openbaar gemaakt waarbij de vaccinatiestatus van groot belang is. In België zagen we al dat er de afgelopen periode meer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen en dat deze groep flink toeneemt.



Engeland;
"Vaccinated English adults under 60 are dying at twice the rate of unvaccinated people the same age".

Bron:
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

Ierland;
"Of the 45 Covid deaths notified to the HPSC for the 7 days to last Saturday, 41 were fully vaccinated, 4 were partly vaccinated, and 0 were unvaccinated".

Bron: https://www.hpsc.ie/a-z/respiratory/coronavirus/novelcoronavirus/surveillance/vaccinationstatusweeklyreports/

 


In België zagen we al dat er de afgelopen periode meer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen en dat deze groep flink toeneemt. https://youtu.be/sahPiqbDEZ8

 



Geen opmerkingen: