11/27/2021

Reiner Füllmich kondigt aan: eind dit jaar 2021komt er een internationaal tribunaal

HAHAHAHAHA: Grapperhaus dreigt met nieuwe avondklok als mensen niet naar kabinet luisteren

…Ga vooral lekker met Liegen & Bedriegen wat er aan Leugens nog uit jullie mond komt rollen zijn Bonuspunten en worden automatisch meegenomen in het Dossier & Strafproces, dit worden Mega-Tribunalen… 

füllmich
Foto: Reiner Füllmich (Videostill Odysee/Corona Ausschuss)

Reiner Füllmich kondigt aan: eind dit jaar komt er een internationaal tribunaal

De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich zei tijdens de tachtigste zitting van zijn coronacommissie dat er goed nieuws te melden is.

Hij legde eerst nog maar eens uit dat er momenteel sprake is van een enorme psychologische operatie die erop gericht is om mensen te destabiliseren en te desoriënteren zodat ze alles doen wat er van hen verlangd wordt.

Dan het goede nieuws.
Füllmich zei zonder verder in detail te treden dat er tegen het einde van het jaar een internationaal tribunaal komt ‘met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen’.

Bill Gates aangeklaagd in India

Hij zei verder dat de ‘immer vrolijke en succesvolle’ Indiase advocaat Dipali Ohja hem heeft verteld dat miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates is aangeklaagd in India. Ohja heeft hem de documentatie doorgestuurd en zal hierover tijdens de volgende zitting het één en ander toelichten.

“In India en Afrika is men er sneller achter gekomen met wie ze te maken hebben dan in West-Europa het geval is, waar men nog steeds gelooft dat het filantropen zijn. Dat zijn het niet, het zijn moordenaars,” aldus Füllmich.



Geen opmerkingen: