11/30/2021

Het Pedoparadijs in de problemen

 

Nederland: Pedoparadijs in de problemen

De Russische TV heeft een nieuwsitem gewijd aan de Groenen (extremistisch linkse Partij) in Duitsland. Deze partij kan met recht een pedofielenplatform worden genoemd.
Het verhaal speelde al in de jaren 80 van de vorige eeuw, het zou de vergetelheid in gemanoeuvreerd zijn, maar de Groenen komen nooit meer van hun imago af.

Onbetwiste topper is Nederland pedoparadijs, het walhalla voor onderbemeten sukkels, waar de rem volledig los is gegaan.
Het misbruiken van onschuldigen, zeker vanuit een positie waarin gezagsverhoudingen worden misbruikt voor eigen gerief, is reden voor de zwaarste strafmaat. Maar niet in Nederland.

Al jaren speelt de zaak Demmink

Vakkundig in de doofpot gehouden door middel van machtsmisbruik, nepotisme, chantage en liquidaties. De onderwereld speelt hierin als de geheime dienst 2.0 namens hare taaiste meid B. Zur Lippe B. een doorslaggevende rol.
Als de boel dreigt op te barsten, zoals bij Pim Fortuyn, die van zijn eigen afwijkend gedrag geen geheim maakte en niet kon worden gechanteerd. 

Of Maarten van Traa, die is geliquideerd vanwege teveel kennis rond de IRT affaire en in het verlengde daarvan de onhebbelijke gewoonten van de rijksten. Zo zullen er nog wel meer zijn, waarbij we de directe link niet eens kunnen leggen. 

In het spoor van de onderzoeken naar topfiguren, met name in justitiële hoek, liggen ook nogal wat lijken, die standaard worden geassocieerd met iets anders. Een artikel van Erik van de Beek enige maanden geleden spreekt boekdelen. [LINK] Pieter Omtzigt moest van zijn chef Buma in opdracht van Rutte stoppen met het graven in de dossiers Demmink. Dan weet je wel hoe laat het is. Vooral ook omdat de pers er al sinds 2013 collectief het zwijgen toe doet. [LINK

Maar het rommelt in het paradijs

Putin heeft al eens vol walging naast Mark Rutte tijdens een persconferentie gestaan terwijl hij sprak over het feit dat in Nederland sprake was van een pedopartij in het parlement.

Ed Nijpels, (roze Edje*) de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als VVD-Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen.
Ook was hij van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen.
*Nijpels danste in een roze balletjurkje in een pedo-bar van Leo(ntien) Zeegers.

Al in de tijd dat Mark Rutte voorzitter was van de jongerenvereniging van de VVD (1988 – 1991) bleek men in die kringen niet vies te zijn van bestialiteit.
Uiteindelijk kwam onder Ruttes opvolger Koen Petersen dit standpunt in het Politieke Kernprogramma 1994-1998 te staan. “We willen de traditionele man-vrouw verhouding doorbreken”, aldus de JOVD-voorzitter.
Voor de liberale jongeren was seks met dieren zelfs een “vernieuwend element”. Opmerkelijk, want volgens artikel 254 van het wetboek van strafrecht is deze uitwas van seksualiteit verboden en kan de dader bestraft worden met maximaal een jaar gevangenisstraf.

 

Geen opmerkingen: