11/19/2021

Rechtszaak tegen Elsevier dat,, some explosive news,, heeft verwijderd

 Rechtszaak tegen Elsevier 

Top COVID expert Dr. Peter McCullough heeft explosief nieuws over de experimentele 'vaccins' en hoe het medisch establishment weigert om de waarheid erover te laten zien.

In de aflevering van vandaag van The John-Henry Westen Show, kondigde hij aan dat hij een rechtszaak begint tegen een medisch tijdschrift dat wetenschappelijke documenten heeft verwijderd die bewijzen dat er grote risico's zijn voor kinderen, en anderen, die de COVID-vaccins krijgen.

Volgens McCullough publiceerde het tijdschrift "Elsevier" de studie oorspronkelijk, maar schrapte het die enkele dagen voordat de FDA bijeenkwam om de goedkeuring voor de injecties aan 5-11-jarigen te bespreken.

"Dit is een openlijke daad van censuur," zei hij. "We zullen een volledige rechtszaak beginnen tegen Elsevier, en wel wegens contractbreuk. Maar waarom hebben ze de documenten verborgen gehouden voor het publiek en de wetenschappelijke gemeenschap?

Dr. McCullough wees erop dat deze studies aantonen dat de injecties ernstige schade toebrengen aan kinderen en mensen van bijna elke leeftijdsgroep.

"De meest opmerkelijke bevinding is dat deze myocarditis hartontsteking die typisch optreedt bij de tweede prik na Pfizer of Moderna, explosief is en binnen een paar dagen na de tweede prik optreedt."

https://www.algora.com/Algora_blog/2021/11/16/dr-peter-mccullough-sues-medical-journal

Geen opmerkingen: