11/25/2021

Een privacy smartphone

Waarom een privacy smartphone?

China is de afgelopen jaren de speeltuin van de globalisten geweest voor het digitale surveillance-/controlesysteem dat uiteindelijk over de rest van de wereld uitgerold zou moeten gaan worden: het social credit system, ook wel sociaal kredietsysteem.

Een documentaire die onlangs uitgezonden werd door Blckbx laat zien hoe de Chinese digitale AI-systemen letterlijk elke stap van elke Chinese burger monitoren. Hou je je niet aan de regels? Dan is de kans erg groot dat dit op een camera – vanuit meerdere hoeken – wordt vastgelegd.

Een motie van FVD’er Pepijn van Houwelingen tegen een ‘totalitaire samenleving naar Chinees model’ werd onlangs verworpen door de Tweede Kamer.
Indien de huidige QR-samenleving er echt op gericht is om slechts ‘tijdelijk’ deze ‘pandemie’ te helpen bestrijden, waarom zou je hier dan niet tegen stemmen? Het antwoord lijkt duidelijk. Het inrichten van de QR-maatschappij heeft alles te maken met controle, niks met gezondheid.

De onthullingen van Edward Snowden hebben in 2013 de wereld op zijn kop gezet. De onthullingen van de klokkenluider hebben openbaart hoe wij in een digitale panopticon leven.
Hierin wordt elke stap die we zetten gecontroleerd en gemonitord. Het is niet voor niets dat landen die recentelijk een totalitaire tijd door hebben gemaakt, de beste wetgeving hebben op het gebied van privacy. Privacy staat gelijk aan vrijheid.
De vrijheid om te doen, denken en laten wat je wilt. Juist deze vrijheid komt de laatste tijd ontzettend onder druk te staan, waardoor de mensen doorzien waar de technische “hulpmiddelen” voor bedoeld zijn: het opzetten van een digitale surveillance maatschappij waar George Orwell nog van zou schrikken.

Om deze redenen heeft Android-Privacy.com de Snowden Smartphone in het leven geroepen. 

In een tweet van eind 2019 geeft NSA-whistleblower Edward Snowden aan dat wanneer hij een smartphone zou configureren, hij deze zou uitrusten met GrapheneOS en TOR.
Dit is het meest veilige en privacy-vriendelijke besturingssysteem ter wereld. Bij Android-Privacy.com configureren wij de telefoon exact zoals hij dit zou doen.
GrapheneOS is overigens gebaseerd op Android en biedt dus hetzelfde gebruikersgemak!

Het gebruiken van privacy-vriendelijke apparatuur geeft je vrijheid en rust.
De rust om je digitale leven te kunnen leiden zonder dat elke stap die je maakt getrackt wordt door Big Tech.
De vrijheid om te kunnen zeggen wat je wilt, zonder een telefoon die mogelijk constant met je meeluistert.

Zoals cryptograaf Bruce Schneier ooit treffend zei: “Privacy is an inherent human right, and a requirement for maintaining the human condition with dignity and respect”.

Wegens populariteit liggen de orders op dit moment even stil. Android-Privacy.com zal echter binnen nu en zeer korte tijd weer orders accepteren. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je e-mailadres achter op de Snowden Smartphone-pagina.

Klik hier om naar de Snowden Smartphone-pagina te gaa

Geen opmerkingen: