5/27/2021

W.H.O. - wereldleiders zullen zich moeten verantwoorden voor misdaden tegen de mensheid.

Neurenberg proces 2.0 is in voorbereiding, met een class action lawsuit gesteund door duizenden advocaten en medische professionals wereldwijd, geleid door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die de verantwoordelijken vervolgt voor het Covid-19 schandaal gemanipuleerd door het Davos Forum.


Dr. Reiner Fuellmich: We hebben het bewijs

 

 Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”

Dr. Reiner Fuellmich, advocaat consumentenbescherming in Duitsland en Californië, bereidt momenteel de grootste collectieve rechtszaak uit de geschiedenis voor, een soort “Neurenberg 2.0”.

Reiner Fuellmich: “We staan op het punt het omslagpunt te bereiken, denk ik, omdat ze zoveel fouten maken. Ik denk niet dat al deze bijwerkingen van de vaccins onderdeel zijn van het plan. En dat komt omdat ze proberen dit er doorheen te jagen.

En we hebben een klokkenluider die ons vertelde dat het oorspronkelijke plan was om dit in 2050 uit te rollen. Maar toen werden degenen die hierbij betrokken waren hebzuchtig, en trokken dit naar voren, naar 2030., en toen naar 2020.

Het punt is: we hebben het bewijs.

We hebben met al deze wetenschappers en andere mensen gesproken, meer dan honderd op dit moment, en deze zelfde mensen die voor onze commissie hebben getuigd, kunnen voor de rechtbank getuigen…”

Dit is de conclusie:

We zitten in een onzichtbare oorlog voor onze soevereiniteit.

  • Lockdowns, maskers, sociale distantiëring, etc, hebben niets te maken met een virus.
  • COVID-19 – als het al bestaat – is net zo mild als griep.
  • Gebrekkige PCR-tests zijn de basis van deze nep pandemie.
  • Het vaccin moet vermeden worden.
  • Stop zoveel mogelijk met het naleven van de regels.
  • Vertel anderen om zo veel mogelijk te stoppen met het naleven van de regels.
  • Negeer de mainstream media.
  • Geef niet op.

Ze werken hier al meer dan 10 jaar aan, zei Fuellmich enkele dagen geleden in een RUMLE gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole.

“Zeer grote processen gaan over een paar weken van start,” zei Fuellmich, die het gemunt heeft op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor Corona ontwikkelde, en Lothar Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, en anderen.
“Ze zijn makkelijk te vangen.” Hij heeft ook van Amerikaanse vrienden gehoord dat “ze achter Fauci aan gaan.” “Hij kan ontslagen worden,” zegt hij.

“In twee tot drie weken gebeuren er grote dingen op drie verschillende continenten,” benadrukte Fuellmich, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten.
“Dan zullen we zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat volgens mij niet het geval is.”

Je zult daar niets over lezen in de media

Twee voormalige WHO-medewerkers getuigden voor Fuellmich dat farmaceutische bedrijven de WHO onder druk zetten om in januari 2020 een internationale gezondheidscrisis uit te roepen.
Dit was nodig opdat de experimentele “gentherapievaccins” – zouden kunnen worden goedgekeurd voor noodgebruik.

Het vaccin maakt deel uit van plannen van het World Economic Forum – de Grote Reset – en de Bill & Melinda Gates Foundation om de wereldbevolking uit te dunnen, aldus de advocaat. “Daarover lees je niets in de media, omdat Klaus Schwab en Bill Gates veel geld in mediabedrijven hebben geïnvesteerd,” zei hij.

“Alle mensen die zijn gevaccineerd hadden vooraf moeten worden geïnformeerd dat het hier niet om een vaccin gaat maar om een experimentele gentherapie – zoiets is er nog nooit geweest – en dat er geen ondersteunend medisch onderzoek is. 

Dit is een experiment. De mensen die eraan deelnemen zijn niet op de hoogte gebracht. Het zijn proefkonijnen.”

“Iedereen die hierbij betrokken is – inclusief de artsen die deze “vaccinaties” uitvoeren, de mensen die de zaak runnen, de mensen die ervan profiteren, en de regeringen die mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren – is verantwoordelijk. 

Dit zijn echt misdaden tegen de menselijkheid.

Ik denk dat we een internationaal hof van onderzoek nodig hebben om deze puinhoop op te ruimen.” Fuellmich zal over twee tot drie weken meer te zeggen hebben, bericht Uncut-News.

“Dit is erger dan wat er in het Derde Rijk gebeurde.
We moeten iets doen, want de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kennen geen empathie en zijn uiterst gevaarlijk. Ze geven alleen om geld en macht.”

Fuellmich is hoopvol: “We zullen ze krijgen!”

 

Geen opmerkingen: