5/26/2021

Klaus Schwab:zijn Nazi Family History Explains de Reset Agenda

Schwab Family Values

Is the real Klaus Schwab a kindly old uncle figure wishing to do good foumanity, or is he really the son of a Nazi collaborator who used slavelabour and aided Nazi efforts to obtain the first atomic bomb? Johnny Vedmore investigates.
 
DE NAZIROOTS VAN KLAUS SCHWAB

Waarom zat Klaus Schwab toevallig met een rabbi  te ontbijten in New York op het moment van de aanslagen op 9/11?

Waarom is het belangrijk dat de belangrijke Nazifabriek waarover de vader van Klaus Schwab de leiding had nooit wordt gebombardeerd of aangevallen tijdens de Tweede Wereldoorlog?

Klaus Schwab: "As long as not everybody is vaccinated, nobody will be safe." 

 


Bovenstaande is  belangrijk, omdat er een uitgebreid artikel over Klaus Schwab de ronde doet.  Het is geschreven door een onderzoeks journalist met de naam Johnny Vedmore en het legt de recente geschiedenis van de familie Schwab bloot.

Het is een lang verhaal, maar de kern is dat de vader van Klaus, Eugen Schwab, gedurende de nazi- oorlogsjaren de leiding had van de vestiging van het Zwitserse bedrijf Escher Wyss in Ravensburg in Duitsland.
Dit was een heel belangrijk bedrijf voor de Nazi’s en Hitler omdat het onder andere turbines produceerde. De onderneming was midden jaren dertig in financiële nood, maar werd geholpen door de Zwitserse Centrale
Rothschilld Bank die toen onder leiding stond van ene Max Schwab.

De vader van Klaus, Eugen Schwab, had gedurende de oorlogsjaren de leiding van de vestiging van het Zwitserse bedrijf Escher Wyss in Ravensburg in Duitsland. De Schwab familie was via Escher Wyss nauw betrokken bij de Duitse pogingen om een eigen atoombom te maken .Adolf  Hitler was zeer in zijn nopjes met dit bedrijf dat het de titel kreeg van "Nationaal Socialistisch Model Bedrijf”.

Als je gelooft dat alle oorlogen bankiersoorlogen zijn en dat deze zowel de ene als de andere kant financieren, dan is het volkomen logisch dat deze fabriek voor de oorlog steun kreeg van de ,,Rotschild,, bank en gedurende de oorlog buiten schot bleef.

Op de morgen van 11 september 2001 geniet Klaus Schwab van een ontbijt met Rabbi Arthur Schneier in een synagoge in New York.
Rabbi Schneier is de voormalige vicepresident van de World Jewish Congress en close met families zoals Bronfman en Lauder. Samen kijken deze twee mannen naar de gebeurtenissen zoals die zich op die bewuste dag ontvouwen en Vedmore merkt op dat het wel toevallig is dat Schwab altijd  genietend op de eerste rij zit als er wereldschokkende gebeurtenissen plaatsvinden.

We weten inmiddels precies wie de daders zijn van 9/11 en uiteraard zijn allen lid van dezelfde
Illuminatie satanische sekte.
En als een Klaus Schwab op die dag dan daar “toevallig van een ontbijt geniet” met een vooraanstaande rabbi, dan gaan uiteraard alle alarmbellen rinkelen en heeft dat vanzelfsprekend niets met "toeval" te maken. 

Illuminati hebben als basis  het kabbalistis/Judaïsme of verborgen Joods zijn, zogenaamde cryptojoden. (Cryptojodendom is het in het geheim aanhangen van het jodendom terwijl openlijk een ander geloof wordt aangehangen.
Bekende voorbeelden van dergelijke cryptojoden zijn volgens bepaalde onderzoekers o.a. Angela Merkel, Bill Gates, maar ook de bekende Amerikaanse Rockefeller familie,  Henry kissinger.
Ook Karl Marx kwam op de wereld als zoon van Hirschel Mardochai en kan gezien worden als de grondlegger van de New World Order.

 

Henry KissingeDE r and his former pupil, Klaus Schwab, welcome former- UK PM Ted Heath at the 1980 WEF annual meeting.
Source: World Economic Forum

In januari 1971, startte Klaus Schwab het WEF in Cologny, met behulp van zijn assistent Hilde Stoll.
Zij werd later zijn vrouw (verbinding met Otto Stoll).
Ze trouwden in de Sertig vallei vlakbij Davos en  hebben 2 kinderen: Nicole en Oliver Schwab, die beiden  ook voor de WEF werken.

https://unlimitedhangout.com/2021/02/investigative-reports/schwab-family-value 

 

De naziroots van de Brusselse EU

 

 

 

 

Geen opmerkingen: