5/23/2021

Werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld

 De Amerikaanse federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) waarschuwt werkgevers dat zij aansprakelijk zullen worden gesteld voor eventuele bijwerkingen als gevolg van een verplicht COVID-19 ‘Gen- vaccinatie’-beleid.

 

 

Als een werknemer die gedwongen werd zich te laten injecteren met het experimentele gentherapie-serum bijvoorbeeld verlamd raakt of overlijdt, zal dat letsel of die dood worden beschouwd als “werkgerelateerd”, wat betekent dat de werkgever verantwoordelijk zal worden gehouden.

In de sectie “Vaak gestelde vragen” van een nieuwe OSHA leidraad die werd uitgegeven op 20 april, legt het agentschap uit dat alle werkgevers die experimentele COVID-19 injecties verplichten, alle bijwerkingen die het gevolg zijn van de injecties moeten registreren.

“Als u uw werknemers verplicht zich te laten vaccineren als arbeidsvoorwaarde (d.w.z. om werkgerelateerde redenen), dan is elke bijwerking van het COVID-19-vaccin werkgerelateerd. De bijwerking moet worden geregistreerd als het een nieuw geval is volgens 29 CFR 1904.6 en voldoet aan een of meer van de algemene registratiecriteria in 29 CFR 1904.7.”

Dit betekent dat werkgevers die proberen hun werknemers te dwingen zich te laten injecteren, zichzelf blootstellen aan rechtszaken, werknemerscompensatieclaims en een negatief effect op hun veiligheidsstatus. Het is dus op eigen risico, werkgevers.

Werknemers met vaccinatieschade melden zich al met rechtszaken

Deze verduidelijking van OSHA komt op een moment dat een toenemend aantal werkgevers hun werknemers Wuhan griepprikken willen opleggen. Dergelijke werkgevers zijn onder meer Houston Methodist Hospital, GCI Communication Corp., de Boys & Girls Clubs of the Peninsula, JBS USA Holdings Inc., Lastique International Corp. en Delta Airlines.

Sommige kleinere, onafhankelijke restaurants en boetieks die door “woke” fascisten worden gerund hopen ook hun werknemers, en mogelijk zelfs hun klanten, te dwingen zich te laten injecteren.
Elk van hen moet worden geïdentificeerd en aangeklaagd om te voorkomen dat deze ziekte van medisch fascisme zich verspreidt.

“De noodtoestemming (EUA) van de U.S. Food and Drug Administration stelt specifiek dat individuen de vrije ‘optie moeten hebben om deze vaccins te accepteren of te weigeren'”, legt naturalnews.com uit, en herhaalt dat Covid-19 vaccinatiemandaten illegaal zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: