5/24/2021

Coronapaspoort deelt meer gegevens dan wij hadden gewild!!

 EU Regeringen planden al de hele tijd vaccinatiepaspoorten en logen consequent over de geplande uitrol van het ID systeem!!

 Ondanks consequente ontkenningen heeft de EU de uitrol van vaccinpaspoorten altijd al gepland.

Big Brother Watch, de waakhond voor de persoonlijke levenssfeer, wijst op een artikel in de London Guardian van vandaag waarin in detail wordt beschreven hoe het systeem van vaccinpaspoorten al in december in een vergevorderd stadium was, terwijl de ministers het publiek vertelden dat er geen plannen voor waren.

Het doel is digitale slavernij

Het virus is de gelegenheid die door de elite aangegrepen wordt om je in digitale slavernij te dwingen.


Ook de krant Trouw meldt dat het Europese coronapaspoort meer  gegevens toont bij het scannen dan de Nederlandse  burger had gewild.

Een digitaal certificaat op luchthaven Parijs-Orly maakt de toegang tot het populaire vakantie-eiland Corsica weer mogelijk. Beeld AFP

Als ‘Nederland’ dat niet had gewild dan had ‘Nederland’ dat gestopt. Maar de ‘Nederlandse’ overheid heeft het niet gestopt. 

‘Nederland’ heeft niet eens geprobeerd het te stoppen. ‘Nederland’ heeft ook niet eens geprobeerd ons zo goedkoop mogelijk te verkopen.

 De Nederlandse overheid heeft ons gratis weggegeven. 

 
Omdat het gewetenloze tuig dat de macht gegrepen heeft in dit land niet in dienst is van het volk, maar in dienst van een kongsi van multinationals, globalisten, een internationaal opererende dievenbende die tot doel heeft de hele mensheid tot slaaf te maken.

Ook het Britse covid-app bevat nu veel meer dan alleen vaccinaties

De Westerse overheden hebben vanaf dag 1 tegen ons gelogen. Vanaf het begin was het de bedoeling om een digitaal ID systeem in te voeren, en dáár is deze zware griep voor gebruikt.
De EU had al vanaf 2014 plannen voor een digitaal vaccinatiepaspoort waar veel maar dan alleen vaccinaties in bijgehouden kunnen worden!!

In Groot-Brittannië is de NHS-app geüpdatet en bevat nu veel meer dan alleen vaccinaties.
Julia: “Gegevens over geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag; wat heeft dat in godsnaam te maken met het bewijzen dat je twee prikken hebt gehad!?”

 

 

 

Geen opmerkingen: