5/25/2021

2019 patentaanvraag met registratienummer 060606

 2019  heeft Microsoft officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem.
Het patent heeft het registratienummer 2020-060606 meegekregen.

Digitaal betalingssysteem direct gekoppeld aan uw lichaam

Slechts 3 maanden voordat in China het coronavirus uitbrak, kondigde het mede door Microsoft opgerichte biometrische bedrijf ID2020 nieuwe projecten aan met ‘meerdere biometrische identificatie technologieën.’
Gates’ ‘oude’ bedrijf Microsoft heeft een systeem ontwikkeld met een ‘apparaat’ (micro/nanochip) dat direct werkt met de temperatuur, hartslag en hersengolven van het menselijk lichaam, om een digitale munt zoals bitcoins te kunnen kopen en verkopen.

‘De activiteit van het menselijk lichaam die is gekoppeld aan een taak van een gebruiker kan worden aangewend in een mining proces van een cryptovaluta systeem,’ begint de samenvatting op het patentblad. ‘Een server kan een taak aan een apparaat van een gebruiker geven, die communicatief gekoppeld is aan de server.’

‘Een sensor die communicatief gekoppeld is aan, of bestaat in het apparaat van de gebruiker, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen.
Op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker kunnen lichaamsactiviteit data worden gegenereerd.
Het cryptovaluta systeem dat communicatief gekoppeld is aan het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of deze lichaamsactiviteit data voldoet aan één of meer voorwaarden die door het cryptovaluta systeem zijn bepaald, en cryptovaluta kan toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteit is geverifieerd.’

Geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen?

Dit komt neer op een systeem met een micro/nanochip, dat direct is gekoppeld aan uw lichaamsactiviteit, zoals hartslag, temperatuur en hersengolven. Dit systeem bepaalt op basis van uw lichaam of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen.
Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers in zich heeft die door de chip kunnen worden gelezen.

Simpel gezegd: geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen, want de roep om het uitbannen van cash geld, omdat dit ‘besmet’ zou kunnen zijn met het coronavirus, is in de hele wereld luider dan ooit.

Lezen & schrijven van uw hersengolven is technisch reeds mogelijk

Het Microsoft systeem zal in combinatie met 5G dus mogelijk ook kunnen worden gebruikt om uw hersengolven te ‘lezen’, en te zien of u misschien wel bepaalde ‘verkeerde’, opstandige, of dissidente gedachten heeft.
Er zijn al beelden van schoolklassen in China met leerlingen met 5G hoofdbanden om.
Deze 5G banden zijn in staat om de hersengolven van de leerlingen te ‘lezen’, en onder andere hun concentratie te meten.
Door middel van verschillende kleuren licht kunnen de docenten meteen zien of een leerling wel oplet, of met zijn of haar gedachten heel ergens anders is.

Deze technologie bestaat dus reeds, en kan in principe ook andersom worden gebruikt, namelijk om hersengolven te beïnvloeden en te manipuleren.

Het systeem kan daarnaast theoretisch niet alleen u, maar ook de gezondheidsautoriteiten een signaal geven als uw lichaamstemperatuur oploopt.
Dan zou u zomaar een verplichte oproep kunnen krijgen om u zo spoedig mogelijk bij een arts of in het ziekenhuis te melden, alwaar men u gaat controleren op de aanwezigheid van een virus of andere ziekte of voor weer een nieuwe vaccinatie. 


Hier als herinnering het interview van Bill Gates op 24 maart waar deze gek aankals ondigde dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort.   


Inmiddels  heeft Robert Kennedy Jr. voorzitter van Children’s Health Defense,  in een rapport de vaccin agenda van Bill Gates met de grond gelijk gemaakt. ‘Voor Bill Gates zijn vaccins een strategische filantropie, die zijn vele aan vaccins verbonden bedrijven voeden (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijd vaccinatie-ID te controleren), en hem dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid te geven,’ schrijft Kennedy. 

 

 

 

 

 

 

 


Geen opmerkingen: