5/26/2021

Biden onder vuur: ‘Hij stopte Trump-onderzoek

Het gaat de goede kant want nu staat Biden onder vuur: 

‘Hij stopte Trump-onderzoek dat  bewijst dat corona uit Chinees lab kwam’ 


       ZIET DAN NIEMAND DAT JE EEN VIRUS NIET KUNT FOTOGRAFEREN?

                                      DIT ZIJN ALTIJD  COMPUTERANIMATIES  

Het debat over de oorsprong van het nieuwe Chinese coronavirus is écht losgebarsten. En één van de mensen die daarbij onder vuur is komen te liggen, is president Joe Biden. Want, zo berichten internationale media, eerder dit jaar dwong hij onderzoekers van het ministerie van buitenlandse zaken een onderzoek te beëindigen dat gericht was “op het bewijzen dat het nieuwe coronavirus afkomstig was” uit een streng geheim laboratorium in Wuhan.

Afgelopen herfst besloot toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo – een Republikein die voor Donald Trump werkte – om te onderzoeken of China’s biologische wapenprogramma een rol heeft gespeeld in het ontstaan van de coronapandemie, aldus CNN

 Maar dit onderzoek werd bekritiseerd door “insiders” die bang waren “dat het deel was van een politieke poging om China de schuld te geven van het virus,” voegt de Daily Mail toe.

 Maar het idee dat het virus inderdaad uit het Chinese laboratorium kwam begint steeds meer steun te krijgen in de mainstream, met prominente wetenschappers die er eerst erg sceptisch over waren – Anthony Fauci bijvoorbeeld, de Amerikaanse Jaap van Dissel – maar die nu zeggen dat het toch wel degelijk tot de mogelijkheden behoort en zelfs de media worden zowaar wat kritisch over de manier waarop Biden omgaat met het coronavirus. 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: