5/17/2021

Gezondheidszorg in Duitsland zakt door de knieën door asielchaos

Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC.  Hepatitis of malaria behoren ook tot de souvenirs uit de derde wereld.

Ex-Kanzlerkandidat Martin Schulz (SPD) kommt nach Haltern ...

“Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” Deze euforische uitspraak van Martin Schulz (SPD) in 2016 kunt u zich zeker nog herinneren. Maar niet alleen verkrachte meisjes en vrouwen of familieleden van vermoorde Duitsers zullen zo hun twijfels hebben over de vraag of de voormalige president van het Europees Parlement volledig in het bezit was van zijn intellectuele vermogens toen hij zijn lippendienst bewees aan illegale migratie, schrijft Anonymousnews

In de deelstaat Hessen is de schurft weer massaal in opkomst. 

De broedplaatsen voor de ziekte, die in Duitsland al tientallen jaren als uitgestorven wordt beschouwd, zijn met name opvangcentra voor asielzoekers.  In vergelijking met het voorgaande jaar is het aantal officieel gemelde gevallen in nu meer dan verdubbeld.

De broedkasten voor de verspreiding van deze zeer besmettelijke ziekte zijn in toenemende mate ook in de huizen van asielzoekers.
Hoewel de uitbraak van schurft nog lang kon worden verduisterd, is dit sinds de invoering van de meldingsplicht in juli 2017 niet meer zo eenvoudig.
Asielopvanghuizen zijn dus niet langer alleen maar voedingsbodem voor terreur, onheilspellend sekstoerisme en geweld, maar ook uitgangspunten voor de landelijke besmetting van de Duitse bevolking met ziekten die, afgezien van bijzondere individuele gevallen, tot voor kort niet meer bestonden.

Sommige personen in het district Fulda, werden volgens de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit opgemerkt omdat ze in korte tijd meerdere malen ziek werden. Met een toename van 283 procent van de gemelde gevallen ontwikkelde het district zich al in 2018 tot een ware schurft-hotspot binnen de federale BRD- staat.

Hessen is ook geen uitzondering meer als het gaat om de aantasting van de bewoners met schurft.
Ook in Thüringen werden eind vorig jaar nieuwe pieken gemeld. 

In Noordrijn-Westfalen, dat altijd al bijzonder cultureel verrijkt is geweest, werden zelfs al in 2017  records bereikt.

En Berlijn, een kleurrijke en kosmopolitische stad, heeft al jaren meer en meer te bieden op het gebied van schurft. 

De menselijke schurftmijten kunnen direct of indirect worden overgedragen aan andere mensen.
De ervaring heeft geleerd dat het risico op infectie bijzonder hoog is bij immuun-zwakke personen, zoals bij een groot aantal mijten, met name scabiës crustosa.
Hoewel langdurig contact met de huid als het belangrijkste overdrachtsmechanisme wordt beschouwd, is aangetoond dat directe overdracht ook optreedt bij kort contact.

Of de terugkeer van de middeleeuwse schurft nu waardevoller is dan goud, mag elke linkse PVDA  Duitse lezer op dit punt zelf beslissen. 



Geen opmerkingen: