5/23/2021

USA: het Hooggerechtshof heeft de universele vaccinatie geannuleerd

 In de Verenigde Staten heeft het Hooggerechtshof de universele vaccinatie geannuleerd.

Bill Gates, US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, en Big Pharma hebben een rechtszaak verloren bij het Amerikaanse Hooggerechtshof, omdat ze niet hebben bewezen dat al hun vaccins de afgelopen 32 jaar veilig zijn geweest voor de gezondheid van de burgers!

De rechtszaak werd aangespannen door een groep wetenschappers onder leiding van senator Kennedy.
Robert F. Kennedy Jr.: “Het nieuwe COVID-vaccin moet koste wat het kost worden vermeden.



Ik vestig uw aandacht met klem op belangrijke kwesties in verband met de volgende vaccinatie tegen Covid-19.

Voor het eerst in de vaccinatiegeschiedenis interfereren de zogenaamde mRNA-vaccins van de nieuwste generatie direct met het genetisch materiaal van de patiënt en veranderen daardoor het individuele genetische materiaal, dat genetische manipulatie is, wat al verboden was en voorheen als een misdrijf werd beschouwd. .
Het coronavirus VACCINE IS GEEN VACCINE! 

AANDACHT!
Wat is altijd een vaccin geweest?
Het was altijd de ziekteverwekker zelf - een microbe of virus dat werd gedood of verzwakt, dat wil zeggen verzwakt - en het werd in het lichaam geïntroduceerd om antilichamen te produceren.
Zelfs geen vaccin tegen het coronavirus!
Dat is ze helemaal niet!
Het maakt deel uit van de nieuwste groep mRNA (mRNA) die zogenaamd 'vaccins' zijn , het veranderd het DNA IN DE MENS

Eenmaal in een menselijke cel herprogrammeert mRNA normaal RNA / DNA, dat een ander eiwit begint te maken.
Dat wil zeggen, dat het niets te maken  heeft met traditionele vaccins! Dat wil zeggen, het is een instrument van genetische invloed. Gene wapen! Dat wil zeggen, ze zouden van aardbewoners vernietigen, en de overlevenden zullen GGO's worden!
Na het ongekende mRNA- vaccin zullen de gevaccineerden de symptomen van het vaccin niet meer op een aanvullende manier kunnen behandelen.

Gevaccineerde mensen zullen de gevolgen moeten verwerken, omdat ze niet meer te genezen zijn door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen, zoals bij een persoon met een genetisch defect zoals het syndroom van Down, het syndroom van Klinefelter, het syndroom van Turner, genetisch hartfalen , hemofilie, cystische fibrose, Rett-syndroom, enz.), omdat het genetische defect voor altijd is!

Dit betekent duidelijk:
als er een symptoom van vaccinatie zich ontwikkelt na mRNA-vaccinatie, kan noch ik, noch enige andere therapeut u helpen, omdat
SCHADE VEROORZAAKT DOOR VACCINATIE IS GENETISCH Onomkeerbaar.

 Vaccinatie
-   zijn genocidewapens  van de 21ste eeuw.

Voormalig hoofdwetenschapper van Pfizer, Mike Yeedon, heeft nogmaals zijn standpunt uitgesproken dat het nu te laat is om degenen te redden die zijn geïnjecteerd met een stof die publiekelijk 'het Covid-19-vaccin' wordt genoemd.

Hij moedigt degenen die de dodelijke injectie nog niet hebben gekregen, aan om te vechten voor hun leven, de mensen om hen heen en het leven van hun kinderen.

De internationaal bekende immunoloog beschrijft vervolgens een proces waarvan hij zegt dat het de overgrote meerderheid van de mensen zal doden:

"Direct na de eerste vaccinatie sterft ongeveer 0,8% van de mensen binnen twee weken.
De gemiddelde levensverwachting van overlevenden is maximaal twee jaar, maar neemt ook af met elke nieuwe "injectie". "

Er worden nog steeds vaccins ontwikkeld om verslechtering van bepaalde organen, waaronder het hart, de longen en de hersenen, te veroorzaken.

Na twee decennia bij Pfizer was professor Yedon bekend met de functies en onderzoeks- en ontwikkelingsdoelen van de farmaceutische gigant Pfizer, en hij stelt dat het uiteindelijke doel van het huidige 'vaccinatieregime' alleen een enorme demografische gebeurtenis kan zijn die ervoor zorgt dat alle wereldoorlogen samen, zoals Mickey's enscenerende muis.

"Miljarden mensen zijn al veroordeeld tot een zekere, onvermijdelijke en pijnlijke dood.
Iedereen die de injectie krijgt, zal voortijdig overlijden, en drie jaar is een genereuze schatting van hoe lang ze het kunnen overleven.

 KIJK
Het RIVM past vaccinatie uitnodiging aan en VERWIJDERT hierbij het statement dat het vaccin veilig is. 

Zouden ze nattigheid voelen?

Geen opmerkingen: