5/26/2021

Gates “proefkonijnen” enkel voor massale medische experimenten

Bill en Melinda Gates: laten een duister verleden  achter van uitbuiting van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten .


De kranten schrijven: ,,Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda  hebben een groot deel van hun leven gewijd  aan het ,helpen, van anderen" maar onder de oppervlakte gaat  een erfenis van uitgebreide schendingen van de mensenrechten schuil.

In 2010 bijvoorbeeld testte een door Gates gefinancierde NGO (niet-gouvernementele organisatie) een nieuw experimenteel “vaccin” op kinderen in India zonder toestemming van de ouders. Deze kinderen werden door Gates en zijn vrouw gebruikt als menselijke proefkonijnen, en de Westerse media negeerden het schandaal volledig.

De Bill & Melinda Gates Foundation voerde zonder toestemming klinische proeven uit op enkele van India’s armste en meest kwetsbare kinderen, waardoor zij werden blootgesteld aan onnoemelijke schade. Noch de kinderen, noch hun ouders werden op de hoogte gebracht van de risico’s, en het werd ook nooit bekendgemaakt dat de spuiten deel uitmaakten van een klinische proef.

Zoals te verwachten was, werden veel van de kinderen ernstig ziek of stierven, dankzij Gates. Een parlementaire commissie die belast was met het onderzoek naar het schandaal, stelde vast dat de Bill & Melinda Gates Foundation zich schuldig had gemaakt aan flagrante “kindermishandeling” en presenteerde een hele reeks bewijzen om deze ernstige bewering te staven.

Bill & Melinda Gates Foundationgedeeltelijk eigenaar van Pfizer, BioNTech.

De mainstream media hier in het Westen hebben het schandaal echter volledig genegeerd. Zeer weinig mensen, met uitzondering van degenen die onafhankelijke media lezen, hadden er op dat moment enig idee van dat de Gates betrokken waren bij het zoveelste eugenetica- programma dat gericht was op onschuldige kinderen.

Bill en Melinda Gates kochten miljoenen Merck-aandelen op het moment dat Gardasil werd getest op arme kinderen in de derde wereld.

“Zie je het schema?
Farmaceutische bedrijven sluiten zakelijke deals met corrupte leden van regeringen van arme landen, die het niet erg vinden om ten koste van hun eigen bloed te cashen, geobjectiveerd als ze zijn met het ‘geavanceerde Westen’, voor producten die elders worden afgekeurd”

.

Geen opmerkingen: