5/27/2021

Vaccins werden slechts in een paar uur ontwikkeld.

 Het is onvoorstelbaar brutaal. Als het niet 2020 was, zou niemand zo’n verhaal geloven.


 

 Volgens de Wall Street Journal beweert Uğur Şahin, mede-oprichter van BioNTech, het coronavaccin, dat nu met spoed is goedgekeurd, in slechts een paar uur te hebben ontwikkeld. 

En dit op 25 januari 2021,
toen er nog nergens sprake was van een pandemie. De WHO heeft pas op 12 maart 2021 een pandemie uitgeroepen.

Het Duitse bedrijf BioNTech is in 2008 opgericht. De in Turkije geboren Uğur Şahin leidt de zaak sindsdien, meldt Wochenblick. Het is de vraag of het bedrijf BioNtech voor het boekjaar 2020 ooit succesvol was. De jaarverslagen van de afgelopen drie jaar laten enorme verliezen zien. 2017 96,61 miljoen euro min, 2018 56,65 miljoen euro min, 2019 200,41 miljoen euro min.

Bill Gates investeerde in een verlieslatend bedrijf

De Amerikaanse miljardair Bill Gates zag waarschijnlijk een bijzonder potentieel in deze cijfers. In september 2019 investeerde hij 55 miljoen dollar in het bedrijf van Sahin – met een optie voor een totaal van 100 miljoen dollar.

Als Bill Gates en de heer Şahin één groot ding gemeen hebben, dan is het waarschijnlijk het supertalent van de “profetische voorkennis”. Şahin vertelde de Wall Street Journal dat hij op 25 januari 2020 het vaccin binnen enkele uren persoonlijk had ontwikkeld.

 Dit is interessant omdat Sars-Cov-2 destijds als een intern Chinees probleem werd beschouwd. 

Pas op 27 januari 2020 bereikte het virus Beieren in Duitsland.
Het ministerie van Volksgezondheid verklaarde destijds: “Het risico dat het virus zich in Duitsland verspreidt, blijft echter gering.

 Anderhalve maand zou voorbijgaan totdat op 12 maart de niet onomstreden directeur van de WHO, die grotendeels door Bill Gates wordt gefinancierd, verklaarde dat Covid-19 een pandemie was die de wereld bedreigde. Dit was ruim na de tijd dat BioNTech, een bedrijf dat nauw verbonden is met Bill Gates, door een gelukkig toeval het vaccin al in de lade had liggen, aldus haar eigen verklaring.

Waar kwam de ingeving vandaan?

Afgezien van de bewering dat het maar een paar uur duurde: Hoe komt de CEO van een bedrijf dat enorme verliezen lijdt in de driecijferige miljoenen, op het idee om een vaccin te ontwikkelen in een tijd waarin misschien wel 10.000 “klanten” wereldwijd werden verwacht? Had hij uit bedrijfseconomisch oogpunt niet duizend andere dingen moeten doen om verdere miljoenenverliezen te voorkomen? Maar logica lijkt geen belangrijke factor te zijn in de vermeende coronapandemie.

 

Şahin en zijn medewerkers hebben zelf geen haast om zich te laten vaccineren. 

Zij zouden zich strikt aan de wettelijke voorschriften houden en geen uitzonderingen maken, aangezien er nog geen goedkeuring is verleend. Hij zei dit op 8 december.

Het feit dat hij in dit verband ook vermeldde dat “geen enkele werknemer afwezig mag zijn” werd in de sociale media vaak uit zijn context gehaald op een manier die de indruk wekte dat Sahin zijn eigen vaccin niet vertrouwde en vreesde voor mogelijke schade”, zo meldde EpochTimes.de.

Uğur Şahin is nu een van de rijkste “Duitsers”. 

Zijn privé fortuin steeg tot 5 miljard dollar, niet in de laatste plaats door de in vele landen overhaaste goedkeuring van het Corona-vaccin “BNT162b2“, dat hij heeft uitgevonden. 

Om dit Duitse kerstsprookje af te ronden: 

Het adres van het bedrijf is “An der Goldgrube 12”. 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: