5/27/2021

Vasalstaat NL onder bevel SHAEF

 ALS VASALSTAAT VAN DE BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND (BRD)  staat NEDERLAND onder bevel van Pentagon Joint Chiefs of Staff (SHAEF)

 Chairman of the Joint Chiefs of Staff re-enlists TOG ...

Chairman of the Joint Chiefs of Staff 

 

De laatste uitspraak van Lt.-gen. Michael Flynn gaat hier in muppet-nl toneelland de gecontroleerde pers nooit halen.

Er worden door de Amerikaanse pers zelfs pogingen ondernomen om hem het zwijgen op te leggen door het “accepteren van het hem door Trump gegeven pardon” strafbaar te stellen. 

Trump levert de militaire top de bewijzen via 80 rechtszaken, dat de verkiezingen ongeldig moeten worden verklaard.

 

Michael Flynn:

“We hebben DRIE staten nodig om de presidentsverkiezingen te herstellen. Maar het worden er zeer zeker meer, veel meer….”

Hoe de verkiezingen werkelijk zijn verlopen is voor de heersende macht een potentiële nachtmerrie als dit algemeen bekend wordt en de Biden regering wordt opgepakt en afgevoerd naar GITMO. De vrachtschepen staan al klaar.

Volgens Dave Hodges’ bronnen… en hij heeft uitstekende bronnen… was de werkelijke verkiezingsuitslag:

(1) Donald Trump: 103 miljoen stemmen

(2) Joe Biden: 37 miljoen stemmen

(3) Trump won in 49 staten

(4) Biden alleen de staat New York.

Wat is er fout gegaan?
De stemmachines konden vanuit het buitenland worden aangestuurd, maar er ontstond een bottleneck, omdat Trump veel meer stemmen kreeg dan waar de algoritmen mee rekenden.
Daardoor raakten stemmachines overbelast zodat alles enkele uren stilgelegd moest worden.
De machines waren dus voorgeprogrammeerd om stemmen te verwisselen volgens een standaard procedure. Dit is ook bevestigd door de Mike Lindell documentaire, ‘Absolute Truth’

De Verenigde Chefs van Staven in het Pentagon – niet de ambtenaren en niet de minister van Defensie en (heel misschien) ook niet vicepresident Pence – hebben deze verwisselingen live gezien.
De verkiezingen zijn niet gestolen. De daders zijn betrapt.
Trump en de militairen hadden voorkennis. 

Men heeft het “laten gebeuren en vastgelegd.” Iedere militair die op de US Constitution heeft gezworen – en dat hebben ze daar allemaal – zal Biden nooit als “Commander-in-Chief” accepteren.

Verklaring van Generaal Flynn

Wie heeft het nu voor het zeggen?

Op financieel gebied Biden , (lol Washington DC  is failliet)
Al het andere wordt door het Pentagon bepaald.
Het leger neemt ook geen orders aan van Biden.
Hij mag niet in het Pentagon komen.
Ze blijven de bevelen volgens een marsorder van president Trump opvolgen die hij uitvaardigde voordat hij zijn ambt neerlegde. En ze nemen hun eigen beslissingen.
De Nationale Garde wordt gecontroleerd door de staatsgouverneurs.
Het Amerikaanse leger staat onder bevel van een legitieme president. Biden’s minister van defensie heeft niets te zeggen over wat er gebeurt. Milley is niet op de hoogte. Hij heeft belangenconflicten en is uitgesloten van sommige operaties.

Met andere woorden: Milley is afgezet en gearresteerd.
De machtigste man van de wereld is David Berger, die orders uitvoert op basis van Executive Orders van president Trump.
Deze laatste heeft zijn ambt nimmer aan de acteur Biden overgedragen. De nucleaire codes zijn ook niet aan acteur Biden overgedragen. 

>>Waar de echte Biden zich bevindt, is een goede vraag. Wellicht heeft hij zijn Armageddon al beleefd en brandt eeuwig in het Inferno. 

Joe Biden en zijn zoon Hunter zijn op 1 januari 2021 wegens miljarden fraude in Oekraïne al gearresteerd en loopt aan de ketting. Of het dezelfde Joe Biden is, mag worden betwijfeld. Dit is de echte, originele:

De generaal der mariniers David Berger is uiteindelijk ook de baas over de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE zoals ook over de naam BRD. want de BRD IS NIET DUITSLAND.

Hoe zit het met het leger in de CORPORATIE? 

 
Het grootste probleem van Defensie is dat men aan een persoon loyaal is aan de nepkoning en niet aan  een grondwet en/of het volk.
Defensie vaart onder valse vlag en dient CORPORATE belangen. Defensie heeft een eigen inlichtingendienst, welke de  Nederlandse bevolking beschouwt als vijandig en dientengevolge bespioneert.
De organisatie van Defensie is  en was niet minder dan chaotisch en onbestuurbaar.

Vanuit de Vijfde Dimensie bekeken:

Het leger van de Nederlandse overheid staat onder controle van eigen controlelagen en een aantal van het politieke domein. Hiermee ontstaan er belangenverstrengelingen, namelijk het dienen van het land en het dienen van controlelagen die tegenstrijdige agenda’s hebben.

Er zijn diverse controlelagen van het leger die zeer kwaadaardig zijn en die de slagkracht willen inzetten om te vernietigen. Deze vernietigingsdrang zit niet in het leger zelf, maar wordt ingevoegd via mind control technologieën. Hierdoor neemt de kwaadaardigheid met 50% toe bij de legerleiding.

De legerleiding staat onder strenge controle van eigen controlelagen, die van het leger en een aantal van het politieke domein.
Hiermee ontstaat er een diffuus beleid met chaos tot gevolg.

Partners van het leger hebben onder andere dezelfde controlelagen, zoals technologische bedrijven en bedrijven die logistieke diensten verlenen. Ook dit houdt in dat er sprake is van diffuus beleid en chaos.

Humanitaire acties door het leger worden gedwarsboomd door tegenstrijdig beleid, waardoor minder mensen geholpen worden.

Het ministerie van Justitie is verantwoordelijk voor de controle en bewaking van informatie over ultrageheime technologieën die het leger inzet om mensen binnen en buiten het leger met mindcontrol te manipuleren.
Deze technologieën zijn van buitenaardse herkomst en worden continu doorontwikkeld.

Het Nederlandse leger heeft een groot afzetgebied in Europa en daarbuiten als het gaat om het leveren van mind control technologie. Nederland is hierin koploper. De top van het leger is gelieerd aan diverse groepen in de onderwereld. Deze liage heeft betrekking op het verstrekken van gelden waarmee geheime operaties worden gefinancierd.

Het leger werkt samen met het ministerie van Justitie om hun ontwikkeling van technologie op het gebied van mind control stil te houden.
Deze technologie wordt gebruikt om het denken van hun medewerkers te manipuleren, zodanig dat zij meedoen aan acties waaraan zij normaal nooit zouden meedoen.

Het Nederlands  leger is dus een kwaadaardig, chaotisch en onbestuurbaar geheel, varend onder valse vlag en met een totaal foute eedaflegging aan een onwettig (ongekozen) persoon. “Volk en Vaderland” is vervangen door “de koning”. 

De machtsovername

Als de Chef Staf in het Pentagon via SHAEF over het Nederlandse leger gaat, dan kan de hele legertop worden gearresteerd.
Ook voormalige opperbevelhebbers kunnen in de razzia’s worden meegenomen. Men denke aan Dick Berlijn – Next  – , die rituele feestjes frequenteerde. Uiteraard zijn daar geen bewijzen van, maar wie loopt er goed beschouwd te koop met zijn eigen mentale afwijkingen die ontaarden in moordzuchtig gedrag gecombineerd met dwangneuroses? Al is het alleen maar als toeschouwer.
Ook die generaal Middendorp ontspringt de dans niet en zal alsnog voor het Tribunaal moeten verschijnen voor verschillende fiasco’s met dodelijke afloop.
Klokkenluiders binnen Defensie werden consequent gedwarsboomd en geïsoleerd. Er zullen getuigen zijn die de corruptie pas breed uit gaan meten als hun pensioen veilig is gesteld.

De manschappen die blijven dienen zullen moeten worden geherprogrammeerd, in een proces van omgekeerde mindcontrol.
Zij zullen leren, dat het “handelen in opdracht” wat hen tegen de borst stuit ook inderdaad onwettig en tegen het volk is gericht. 
Op basis van een geratificeerde grondwet moet het leger opnieuw worden opgebouwd. Kadaverdiscipline moet worden afgeleerd.

Met de beoogde machtsovername moet ook de politietop worden geruimd.
Daarbij zal het leger Politietaken moeten overnemen en kleine groepen van lichtbewapende Volksmilities moeten aansturen.
Stuk voor stuk met een eed van trouw aan de mensen en de Nieuwe Grondwet met als hoogste stelregel: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet”. De rest van de wetten zijn “on hold” gezet en moeten worden gelijkgericht met de de stelregel: “Er kan niets zijn tussen de mens en zijn/haar Oorsprong”.

De dienstdoende EU-acteurs in Den Haag en ten paleize zitten er bij de gratie van het  Pentagon.

Als WIJ HET VOLK lucht krijgt van de misdadige inslag van de “ONdemocratisch gekozen politici” en de topambtenarij, dan kunnen de daders worden ingesloten in de “Hakbijl van Den Haag”.
Maar niet voordat de Haagsche tunnels onder water zijn gezet.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: