5/18/2021

En ze ' neemt afstand van de uitgaven, die zijn van haar man Willy'

Beatrix zijn moeder vermoord  voor de lol dieren tijdens haar jachtpartijen: Ze jaagt op dieren voor haar "plezier"! "

Zo lichtte de Volkskrant in september 1997 alvast een klein tipje van de sluier omtrent de koninklijke jacht.
Met name de drijfjacht op wilde zwijnen heeft de laatste jaren veel kritiek gekregen, omdat deze dieren buiten het jachtseizoen flink werden bijgevoerd. 
 

RTL- Boulevard sprak toen nog openlijk  over een ,,stampvoetend'' Beatrix: "Ik buig niet voor burgers!", na verzet vanuit de bevolking tegen haar drijfjachten.


 
Maxima heeft Nederland al vanaf het begin de rug toegekeerd . Hier zie haar met Klaus Schwab in Davos.  En daar werkt ze mee samen.

Klaus Schwab is the new Karl Marx.
This is the greatest organized conspiracy in human history.

Klaus Schwab: ,,You will own nothing, but you will also have no rights. You are a perfect work slave  "  



 Ter ere van de vijftigste verjaardag gaf de acteer koningin Máxima een televisie-interview met de rode oortjes van het decor nieuws . 

Geniet van het commentaar

  ZOEK DE VERSCHILLEN

 De toneel- eer voor het volksvermaak gaat naar  de interviewer  Matthijs van Nieuwkerk. 

 Geniet ook hier van het "gekleurde" commentaar en enjoy de
sightseeing  van het .

 Kijken we gelijk even naar het oeuvre van haar halfzus Dolores Zorreguieta, een beeldend kunstenares, zien we allerlei verwijzingen naar satanisch ritueel misbruik, kindermisbruik en bloedoffers. 

 


 

                   Maxima met Willy bij de expo van haar halfzus  Dolores

Zowel Máxima als Willem-Alexander zijn van Duitsen bloed en delen dezelfde stamvader Pieter Halbach (1634 – 1686), een landheer uit de Duitse plaats Kradenholl. 

De aristocratische Halbach-familie vestigde zich in het begin van de 19e eeuw in Zuid-Amerika via Franz Halbach, de Pruisische ambassadeur in Argentinië. Als dna-onderzoek deze genetische afkomst bevestigt, zou dat betekenen dat ze (verre) familie van elkaar zijn.

                                                 Een bloedende jurk

De voorbeelden  spreken boekdelen. 

 

Inés Zorreguieta, Máxima’s jongere zus, pleegde in juni 2018 op 33-jarige leeftijd zelfmoord.
Je vraagt je dan af wat er zich toch allemaal in die familie heeft afgespeeld.

Lees het "Oranje Zwartboek" dan lees je, dat deze familie het graaien van o.a overheidsinstanties altijd tot kunst heeft verheven .

 De Oranjes en Zorreguieta’s kennen elkaar al generaties lang. Prins Bernhard ontmoette de Zorreguieta’s al voor de Tweede Wereldoorlog. Hij bezocht Argentinië regelmatig, onder andere het vakantieoord Bariloche, waar zowel de Zorreguieta’s als de Oranjes een vakantiehuis hebben.
Dit gebied was ook ‘toevallig’ de regio waar veel Nazi-officieren na de oorlog naar toe zijn gevlucht, om zo te ontsnappen aan een veroordeling tijdens het Proces van Neurenber.
Uit vrijgegeven documenten van de FBI blijkt dat ook Hitler met zijn geliefde Eva Braun in dit gebied ondergedoken waren.
Hij zou helemaal geen zelfmoord gepleegd hebben.

Het duistere familieverleden van Máxima en Willem-Alexander

 Kevin Annett is de drijvende kracht en woordvoerder van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State), een internationaal gerechtshof dat recht spreekt op basis van het Common Law. 

In de afgelopen jaren sprak hij ook met getuigen over satanisch misbruik, waarin het Britse en Nederlandse koningshuis een rol spee

Geen opmerkingen: