5/24/2021

Merkel liet eerst invaliden en geesteszieken vaccineren? Euthanasie:

Arts spreekt van euthanasie: Waarom invaliden, kankerpatiënten en geesteszieken eerst vaccineren?


Euthanasie: op invaliden, kankerpatiënten en geesteszieken  die merkel eerst liet vaccineren.

Een explosieve lijst van ziektekostenverzekeraar BARMER ZIEKENFONDS veroorzaakt ontzetting onder medische professionals.
Omdat mensen met terminale kanker, geesteszieken en gehandicapten voorrang moeten krijgen, d.w.z. voor alle anderen moeten worden gevaccineerd. Maar wat heeft dat voor zin?
De arts Dr. Wolfgang Wodarg spreekt openlijk over euthanasie.

In zitting 48 van de Duitse “Corona-commissie” toonde Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig SPD-parlementslid en specialist voor inwendige ziekten, hygiëne en sociale geneeskunde, een interessante lijst. Op grond hiervan zou er een aanbevelingslijst van de BARMER ziektekostenverzekering komen, welke mensen met voorrang moeten worden gevaccineerd, bericht Günther Strauß. Interessant is dat het hier onder meer gaat om mensen met kanker in een vergevorderd stadium, lichamelijke en geestelijke hersenpatiënten. 

Wodarg hierover:  “Dit lijkt op een euthanasie lijst”.

De bijeenkomsten van de “Corona Committee Stichting” zijn altijd een schat aan belangrijke achtergrondinformatie over de vermeende Corona-pandemie, waarvan de omvang helaas bijna niet meer bij te houden is. Toch zou elk van de 48 zittingen tot nu toe voldoende materiaal bevatten om de verrotte magie die wordt gebruikt om de bevolking te misleiden, volledig bloot te leggen.

In episode 48, “Van leeuwinnen en leeuwen”,de Duitse https://bpoc2020.nl   presenteert Dr. Wolfgang Wodarg een lijst van de BARMER ziektekostenverzekeraar:

Dit zijn aanbevelingen over wie het eerst gevaccineerd moet worden. Ook al storen vooral linkse agitatoren, bv. op Twitter, zich aan de woordkeuze, dan nog zouden mensen die in staat zijn zelf na te denken, eindelijk vragen moeten gaan stellen.

Specifiek, we hebben het over:

  • Mensen met een trisomie-diagnose (ongeneeslijke, aangeboren lichamelijke en geestelijke handicap)
  • Mensen met degeneratieve hersenziekten (dementie, Parkinson, Creutzfeld-Jakob, Huntington)
  • Kankerpatiënten met longmetastasen
  • Kankerpatiënten met hematologische neoplasmen (bloedkanker)
  • Mensen met geestesziekten (!)
  • Mensen met nier- of leverfalen
  • AIDS-patiënten
  • Mensen besmet met MRSA kiemen
  • Mensen met ernstige neurologische aandoeningen

Waarom mensen met de hoogste prioriteit vaccineren, die bijzonder duur zijn voor de ziekteverzekeringsmaatschappijen?

Waarom willen we eerst juist die mensen vaccineren die de ziektekostenverzekeraars veel geld kosten?
En waar komt men op het idee om eerst terminale kankerpatiënten, patiënten met gevorderde dementie of mensen met aangeboren lichamelijk-geestelijke handicaps in te enten?
Geen van deze groepen past in het officiële verhaal dat de risico-ouderen moeten worden beschermd, zodat zij nog meer jaren van leven voor zich hebben.

Bij nader onderzoek blijkt dat een dergelijk vaccinatieadvies ook in Oostenrijk bestaat.
De Oostenrijkse kankerbestrijding stelt bijvoorbeeld dat mensen met actieve kanker en mensen met uitgezaaide kanker met de hoogste prioriteit worden gevaccineerd. In Oostenrijk is ook bekend geworden dat men mensen op palliatieve afdelingen vaccineert – d.w.z. mensen die geen overlevingskansen meer hebben en alleen nog in (theoretisch) zo groot mogelijke waardigheid op de dood wachten. Deze waanzin is ook aan de gang in Duitsland.
De Duitse vereniging voor palliatieve geneeskunde beschouwt palliatieve patiënten als een risicogroep en dringt aan op vaccinatie als een topprioriteit.

Veel critici hebben reeds in deze richting gepleit toen zij het toegenomen aantal sterfgevallen in bejaardentehuizen na vaccinatie constateerden. Officiële statistieken hierover zijn echter niet te vinden. 

 


tot die tijd kan iedereen het betreffende fragment (1:48:00) op YouTube zelf bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: