4/25/2021

Winkeliers woedend op Rutte: INretail ‘Wij houden ze niet meer tegen!’’

 Winkeliers zijn furieus op de beroeps leugenaar Mark Rutte die vandaag liet doorschemeren dat het versoepelen van de coronamaatregelen op 28 april 2021 waarschijnlijk geen haalbare kaart is.

 De bedoeling is de middenstand volledig te ruïneren. Zodat de grote bedrijven alles kunnen overnemen. En de rest van de Staat afhankelijk wordt.
Een duivels plan, bedoeld om fiat-geld te redden. En een groot deel van de bevolking arm & afhankelijk te maken. En dan kan het grote afsterven beginnen via de spuit. 


ALLES TEGELIJKERTIJD OPEN, DAN IS HET OVER EN UIT EN ZIJN WE VRIJ.
TOON RUGGENGRAAT !  anders is het hele MKB kapot…….

Dat dit volk het nog niet door heeft wat er echt aan de hand is, dat dit niets met een virus heeft uit te staan.
We gaan nooit meer terug naar normaal, tenzij het volk gaat opstaan.
Dit land moet ballen tonen en sxh@t hebben aan hun belachelijke plannen. Vecht nu, of je zult permanent verloren hebben!! EN ZONDER KLIK EN COLLECT !!!!!

En gooi alle Boa’s VIERKANT eruit ook die iets nieuws hebben uitgevonden; die optreden als “lokklanten. MAAK EEN FOTO VAN ZE.

 Het is namelijk persoonlijk eigendom van de winkeliers, en daar heeft geen overheid macht over !
Flikker die landverraders eruit, U heeft het recht!!

HANG EEN BORD BUITEN MET:
,IK BEN HIER DE BAAS, IK BETAAL DE  HUUR
EN IK  BEPAAL MIJN EIGEN REGELS ! 
ALLEEN OPEN VOOR  ECHTE KLANTEN

En de Brancheverenging INretail meldt begrip te hebben voor winkeliers die de deuren  gewoon weer opengooien.  ,,Wij houden ze niet meer tegen.’’

 ,,Rutte heeft compleet lak aan onze situatie.
Hij zegt dat zorgmedewerkers op hun tandvlees lopen, maar veel winkeliers hebben geen tandvlees meer over en gaan failliet.
Deze  premier mag nooit meer zeggen dat hij ons begrijpt, hij heeft geen idee wat hij losmaakt met zijn opmerking die hij naar mijn mening uit de losse pols doet. Hij heeft de empathie van een mug.’’

Massaal

Volgens Meerman is het ondanks het hoge aantal besmettingen mogelijk dat de winkels helemaal opengaan. ,,Dat kan op een veilige manier. Ik denk eerlijk gezegd dat dit ook massaal gaat gebeuren op 28 april. Steeds meer ondernemers nemen het risico op een boete voor lief, want anders hoeven ze helemaal niet meer open. Ik hou ze niet meer tegen.’’

Hema-topman Tjeerd Jegen vindt dat de winkels in ons land helemaal niet dicht hadden gemoeten. Dat zei hij bij radiozender BNR.
Uit de RIVM-analyses zou volgens Jegen blijken dat er nauwelijks infecties aan winkelbezoek te wijten waren. „De klantcontacten zijn zo kort, de regels hadden we zo goed uitgevoerd, in mijn ogen was het gewoon ’over the top’ om winkels te sluiten.” Nederland kent een van de langste winkelsluitingen van Europa.

Heeft de Straffe Taal van INretail iets in beweging gezet?

 JAZEKER WANT DIE  coronaspoed-WETTEN ZIJN ALLEMAAL NIET NAT ONDERTEKENT!! Dus niet  rechtsgeldig !!

 https://www.burgerfront.nl

Geen opmerkingen: