4/22/2021

Merkels grootste staatsgreep- Geht weiter als das Kriegsrecht!!!!!



Advocaat over nieuwe  § 28b van Merkels DDR 2.0-Infectiebeschermingswet:

 

 

Merkels nieuw geplande § 28b gaat veel verder dan het krijgsrecht, legt advocate Beate Bahner, specialist in medisch recht, uit.
Het is de “grootste staatsgreep sinds het einde van de oorlog” en de “beëindiging van alle vrijheden, de volledige vernietiging van rechten en de definitieve uitschakeling van de democratie”.

De advocate Beate Bahner waarschuwt voor de goedkeuring van de geplande nieuwe uitgave van de wet ter bescherming tegen infecties in de Bondsdag en de afschaffing van de rechtsstaat in Duitsland, die zij als gevolg daarvan ziet:

“De nieuwe geplande § 28b Infectiebeschermingswet is het instellen van permanente lockdown, permanente afsluiting en permanent contactverbod. 


Dit is niet alleen het instellen van een permanente noodtoestand, de voorschriften van §§ 28a en b IfSG gaan veel verder dan de krijgswet van art. 115a GG ff”.

Zeven dagen incidentie van 100 en het land staat volledig stil

  • Met de nieuwe paragraaf 28 b zouden de bevoegdheden van de federale staten, de steden en de gemeenten in één klap worden afgeschaft. Als één op de 1000 mensen in het land een positieve testuitslag zou hebben, dan zou “volgens het besluit van mevrouw Merkel alle leven in ons land tot stilstand komen”.

  • Alle scholen, hogescholen en kinderdagverblijven zouden worden gesloten, alle winkels, alle sportfaciliteiten, alle musea, theaters, culturele instellingen, alle festivals en vieringen zouden worden verboden, zingen verboden, dansen verboden, bidden verboden. Bijna alle contact verboden, avondklok van 9 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends.
    Overtreders kunnen boetes krijgen tot 25.000 euro en gevangenisstraffen tot 5 jaar.

Advocaat Bahner vraagt, “Is dit echt uw rechtsstaat? Is dit echt uw begrip van democratie?”
Ze gaat verder, “Dit is de grootste staatsgreep die je hebt gezien sinds het einde van de oorlog. Dit is de beëindiging van al uw vrijheden, de volledige vernietiging van uw rechten, en de definitieve uitschakeling van uw democratie.”

 Volgens de advocaat moeten de parlementsleden goed nadenken of zij met het voorstel willen instemmen, omdat zij zich daarmee schuldig zouden maken aan “misdaden tegen de menselijkheid”, die kan leiden tot levenslange gevangenisstraf,.

„Größter Staatsstreich seit Kriegsende“
Rechtsanwältin zu neuem § 28b des Infektionsschutzgesetzes

Bron:  Epoch Times.

 Corona-Infektionsschutzgesetz   Polizei kann in jede Wohnung eindringen –  

Und wenn der Verdacht besteht, dass sich Personen aus mehr als zwei Haushalten in einer Wohnung befinden, kann die Polizei und das Ordnungsamt in die eigenen vier Wände eindringen. 

Das erklärte Steffen Alter, Sprecher von Innenminister Horst Seehofer (CSU), vergangene Woche während einer Bundespressekonferenz.

Und wenn das Gesetz in Kraft trete, dann hätten sich die Bürgerinnen und Bürger auch daran zu halten.

Die Polizeigewerkschaft versichert, dass es keine Kontrollen ohne Grund geben werde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: