4/26/2021

Today, the Gestapo Attacked our Church Again!!!

 Pastoor Artur Pawlowski ging eerder deze maand viraal omdat hij een gezondheidsinspecteur en politie uit zijn kerk in Alberta, Canada had geschopt.

Hij schreeuwde hen (de inmiddels befaamde woorden) toe: “Weg uit dit gebouw, nazi’s! De Gestapo is hier niet toegestaan! Eruit, Nazi! Eruit! Nazi’s zijn hier niet welkom! Kom hier niet meer terug, Nazi psychopaten”!

Pawlowski, die wereldwijd bekend werd als de “Poolse pastoor”, schopte opnieuw een gezondheidsinspecteur en een meute politieagenten naar buiten toen ze zaterdag WEER naar zijn kerk kwamen om hem te confronteren over Covid-19 beperkingen

En ze deden het weer! Vandaag viel de Gestapo onze kerk weer aan. De geschiedenis herhaalt zich voor onze ogen! Weer een trieste dag voor Vrijheid en democratie!, schrijft Pawlowski op Twitter over de nieuwste intimidatie door Canadese autoriteiten.

Pawlowski deelt een video van de gespannen confrontatie met de wetshandhaving in Canada waar hij opnieuw zijn mannetje stond.

De inspecteur van volksgezondheid overhandigt Pawlowski een gerechtelijk bevel dat hen volgens haar toegang geeft tot de kerk, maar hij antwoordt onmiddellijk
:

,,Ik ben niet geïnteresseerd in wat u te zeggen hebt.

Ik werk niet samen met de Gestapo, Ik praat niet met Nazi’s. Jullie kwamen in jullie uniformen als schurken.
Dat is wat jullie zijn. Bruinhemden van Adolf Hitler.
Jullie zijn Nazi Gestapo, communisten, fascisten. Ik werk niet samen met Nazi’s.

Praat met mijn advocaat. Jullie zijn hier niet toegestaan,  jullie zijn hier niet welkom, en ik ga niet samenwerken met Gestapo’s zoals jullie, oké? 

Ziet u, dit is wat de Gestapo doet.
Jullie komen naar de gebedsplaats om te intimideren en te treiteren, zegt de Poolse pastoor.

Jullie zijn ziek, dat is wat jullie zijn!, schreeuwt Pawlowski tegen de politie, die hij beschrijft als goddeloze slechte mensen. En met recht veranderen jullie je uniformen in zwart, want jullie gedragen je precies als de Gestapo van vroeger."

Dan deelt Pawlowski de gezondheidsinspecteur mee dat ze een afspraak kunnen maken voor een andere dag wanneer er geen kerkdiensten zijn.

 


 

Polish Pastor Chases Cops Out of Church on Easter Weekend: ‘Get Out! You Nazis!’

Geen opmerkingen: