4/22/2021

VVD Laaf Sophie Hermans de bedrijfspoedel van Rutte

Deze wereldvreemde hyper-VVD-mevrouw is de  dochter van VVDer Loek Hermans die actief VVD’er Henry Keizer steunde om mega-fraude te plegen met het toe-eigenen van De Facultatieve, is de kamer in gekatapulteerd als dank voor haar jarenlange trouwe steun aan Mark Rutte.
De familie Hermans is een soort VVD-adel. Maakt niet uit wat je kunt, je komt sowieso in de kamer.

Dat is geen baantjescarrousel meer, dat is een incestueuze grote bende   in het  Pinokkio Gate pretpark.

En zolang de aandacht wordt afgeleid van de toeslagenaffaire en dat het voormalige kabinet inclusief Sigrid Kaag die niet in Nigeria zat er bewust voor had gekozen om de Tweede Kamer informatie te onthouden en het wegpesten van Pieter Omtzigt mag de oppositie een oeverloze preek van bla bla bla liegen over de Coronamaatregelen wat ze willen.
Zolang er maar niet gediscussieerd wordt over de toeslagen affaire.

,,De terrasjes open van 12 tot half twee, dan 2 uur dicht, van half vier tot kwart over vier open, uurtje dicht, van kwart over vijf tot 6 uur open, dan dicht tot vijf over half zeven en dan open tot 13 minuten over 7," zo brengen ze het virus in verwarring.

De Great Reset  zal er doorheen gedrukt worden bij dit soort figuren.

En kijk eens wie ook een ereplaatsje heeft veroverd bij het WEF! #TheGreatReset #WEF #HugoDeJonge twitter.com/Gaia_Universe/status/1385...

Slechts één optie: WEG ERMEE!

 

 

 

 

Geen opmerkingen: