4/10/2021

Rechtszaken bij EHRM tegen Staat is mogelijk EHRM is tégen vaccinatieplicht,

Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM)

Als onze landsadvocaten het verbod op de avondklok in een week van tafel veegden gaan de unie-juristen hier natuurlijk ook wel uit komen. Maar we gaan het er toch weer even over hebben. 

Het Europese mensenrechtencollege de Raad van Europa(EHRM)  (is niet te verwarren met de EU-CABAL- orgaan de Europese Raad).

Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM)

 Op 27 januari jl. nam de Raad van Europa met 115 stemmen voor, 2 tegen en 13 onthoudingen resolutie 2361 aan, genaamd "Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations". In hoofdstuk 7.3 lezen we het volgende:

"With respect to ensuring high vaccine uptake:
7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
"

Nogmaals, de bovenstaande resolutie zelf is niet bindend.

ECHTER! Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is een instelling van de Raad van Europa, waarbij "individuen, groepen, organisaties en landen een klacht indienen tegen een lidstaat, door een beroep te doen op het Europees Verdrag tot Bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM). (...) De uitspraken van het Hof zijn definitief (er is geen hoger beroep mogelijk) en bindend voor de betrokken staten."

Het is dus bepaald niet uitgesloten dat vaccinatieweigeraars met hoofdstuk 7.3 van resolutie 2361 in de hand een succesvolle - en bindende - rechtszaak tegen hun nationale overheden kunnen aanspannen.


Want als bewegingsvrijheid een gunst op voorwaarde van vaccinatie wordt, in plaats van een onvervreemdbaar recht, valt dit natuurlijk absoluut onder 'politieke, sociale of andere druk om zichzelf te laten vaccineren'
en geldt dit absoluut onder 'discriminatie wegens het niet nemen van het vaccin'.

 AANGIFTE DOEN:

- BELANGRIJK -


Strafrechtelijke aangifte tegen Rutte cs. n.a.v. diepgaand juridisch onderzoek

Naar aanleiding van een diepgaand onderzoek naar het ontstaan van Covid-19 is onderstaande documentatie opgesteld. Uit dit onderzoek is duidelijk en onderbouwd gebleken, dat Covid-19 een project is waarbij zeer ernstige misdrijven tegen de menselijkheid worden gepleegd. Op grond daarvan heeft de stichting Artsen voor Waarheid aan het onderzoeksteam opdracht gegeven een onderbouwde strafrechtelijke aangifte tegen de hoofdverdachten in Nederland, zijnde Rutte cs. op te stellen. Alle feiten zijn getoetst aan de waarheid.

De door de hoofdverdachten in het kader van het project Covid-19 in persoon gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid zijn in strijd met onder meer internationale verdragsrechtelijke absolute grondrechten. De hoofdverdachten worden deze ernstige misdrijven tegen de menselijkheid persoonlijk aangerekend. Het is tijd dat de Nederlandse bevolking haar (absolute) grondrechten doet laten gelden.

De door de hoofdverdachten gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid zijn dermate ernstig van aard, dat een ieder mens – in het bijzonder iedere ambtenaar in Nederland – die kennis heeft genomen van deze gepleegde misdrijven, de strafrechtelijke plicht heeft om onverwijld aangifte tegen de hoofdverdachten te doen en te zorgen dat deze ernstige misdrijven tegen de menselijkheid per direct worden gestopt.

Het geheel betreft een omvangrijk document van ruim 400 pagina's. Hier in pdf. de aangifte (en bijlagen) tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge, Karin Ollongren, Cornelia Schouten, Tamara van Ark, Ferdinand Grapperhaus en Sigrid Kaag.


Omdat niet iedereen in de gelegenheid zal zijn dit te printen ken men dit moment voor 17 euro een gedrukte en gebonden versie bestellen of gratis downloaden. 
Website www.aangifteoverheid.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: