4/27/2021

Police are run out of Hyde Park after attempting to storm a peaceful musical protest:))))

Police are run out of Hyde Park after attempting to storm a peaceful musical protest by the band Jam For Freedom near Speaker's Corner. Bottles, Flares, Scooters, 

Insults and Pears are hurled. Continuing the Anti-Lockdown Freedom Protests .

 And  MSM not mentioning this massive freedom march in London.

  But we do Hahahahah:)))))

Police Chased Out of Hyde Park After Attacking Peaceful Protest

 

Volk vecht terug: Coronapolitie gedwongen zich terug te trekken bij confrontatie met parkbezoekers

 

Op zaterdag probeerde de politie de Coronarestricties van het Britse regime met geweld af te dwingen. Met getrokken wapenstokken vielen ze een grote menigte aan in Hyde Park, Londen. Zij werden echter vrijwel onmiddellijk gedwongen zich terug te trekken en werden vervolgens uit het park verjaagd.

Hyde Park zat overdag vol met mensen die verspreid in kleine groepjes zaten te genieten van de lentezon. Tegelijkertijd waren er velen om te demonstreren tegen de “lockdown” van de regering. Tegen de avond besloot de politie te proberen de samenkomst te verspreiden. Volgens verschillende getuigenissen vond er geen directe communicatie plaats voordat de politie in de rij ging staan ​​en ten aanval ging.

Ondanks versterkingen werd de politie uiteindelijk gedwongen zich terug te trekken en werd vervolgens door de woedende menigte het park uitgejaagd.

Velen hebben genoeg van de beperkingen

Onder degenen die er niet alleen waren om van de lentezon te genieten, maar ook om tegen de beperkingen  te demonstreren, werden verschillende borden en spandoeken gezien met berichten zoals: “Covid-19 Vaccine Holocaust” en “No To Vaccine Passports”.

Geen opmerkingen: