4/10/2021

Rusland heeft de Covid-19-patiënt postmortaal ontleed en,

Rusland heeft de Covid-19-patiënt postmortaal ontleed en,
er is een grote ontdekking gedaan.


Rusland is het eerste land ter wereld dat Covid-19-lijken ontleedt, en na grondig onderzoek werd vastgesteld dat Covid-NIET ALS EEN VIRUS bestaat.


Het is een WERELDWIJDE zwendel. Mensen sterven aan "langdurige elektromagnetische straling (gif)".
Artsen in Rusland schenden de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die autopsies van mensen met Covid-19 niet toestaat. ging dood.

Na een periode van wetenschappelijke ontdekking kan niet worden aangenomen dat het een virus is, maar eerder bacteriën die de dood veroorzaken en leiden tot de vorming van bloedstolsels in de aderen en zenuwen, waaraan de patiënt door deze bacteriën sterft.

Rusland versloeg het virus en zei "er is niets anders dan een stolling van de bloedvaten (trombose) en de behandelingsmethode is intact".
Antibiotica tabletten
.


Ontstekingsremmend en het nemen van anticoagulantia (aspirine).
Het betekent dat de ziekte kan worden genezen, deze sensationele boodschap voor de wereld werd voorbereid door Russische artsen via de autopsie (karkas) van het Covid-19-virus. Volgens andere Russische wetenschappers werden ventilatoren en intensive care units (UCI) nooit gebruikt. In Rusland zijn hiervoor al protocollen gepubliceerd.


CHINA wist dit al, maar heeft zijn rapport nooit gepubliceerd.
Deel deze informatie met uw familie, buren, vrienden, vrienden, collega's zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat het geen virus is, maar gewoon bacteriën die aan 5 G-straling worden blootgesteld.

De oorzaak is het kwetsen van mensen met een zeer lage immuniteit.
Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. 

Degenen die het slachtoffer zijn, moeten Aprin-100 mg en Apronicot of Paracetamol 650 mg nemen.
Omdat is aangetoond dat Covid-19 bloedstolling veroorzaakt, leidt tot trombose bij mensen en waarom bloedstolsels in de aderen en dus de hersenen, het hart en de longen niet zuurstof kunnen geven, waardoor het moeilijk wordt voor mensen om te ademen en mensen snel overlijden bij gebrek aan gebrek aan ademhalingsenergie.

Artsen in Rusland luisterden niet naar het WHO-protocol en ontleedden de lijken op Covid-19-lijken.

Artsen openden armen, benen en andere delen van het lichaam en merkten, nadat ze grondig waren getest, op dat bloedvaten en aders gevuld waren met stolsels die normaal gesproken de bloedstroom verhinderden, en ook de zuurstoftoevoer in het lichaam verminderden, waardoor de patiënt dood gaan.

Na het nieuws van deze studie veranderde het Ministerie van Volksgezondheid van Rusland het Covid-19 behandelingsprotocol en gaf aspirine-100 mg aan zijn positieve patiënten en begon het Empromak te geven.

Als gevolg hiervan begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren.
Het Russische ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten ontslagen en naar huis gestuurd.

Bron: Ministerie van Volksgezondheid van Rusland.

 

Geen opmerkingen: