4/29/2021

PCR-tests zijn niet zo onschuldig zijn als dat ze lijken

 Slowaakse Republiek – bevestiging van genocide

PCR-teststaafjes : Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier

De pijnappelklier produceert serotonine (een gelukshormoon) en controleert het bioritme van de mens.
Het is cruciaal voor hogere hersenactiviteit (creativiteit, vooruitziendheid, zesde zintuig, et cetera.) en voor sociale interacties van de mens.”

Uit onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont men zeer verontrustende onderzoeksresultaten.
De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met ‘wattenstaafjes’, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om onder andere Darpa Hydrogel aan te brengen.

De analyse is uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 op teststaafjes in PCR-teststaafjes van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium uit Bratislava, Slowakije. De teststaafjes waren afkomstig van de sets die werden gebruikt bij oppervlaktetesten in Slowakije en in ziekenhuizen.

Uit de bevindingen van dit onderzoek blijkt dat de PCR-tests niet zo onschuldig zijn als dat ze lijken. De holle vezels van de teststaafjes beschadigen het slijmvlies en lekken zo de toegevoegde Darpa Hydrogel en Lithium.

Deze stoffen beïnvloeden de totale functies van met name de pijnappelklier, het immuunsysteem en
het resulteerde in een totale slachting van rode bloedcellen en andere hersenactiviteiten.

De Darpa Hydrogel is een weefselgeïntegreerde biosensortechnologie die uitgelezen kan worden op smart apparaten zoals smartphones.
Ze zorgen ervoor dat de denkende persoon een controleerbare biorobot wordt.
Een hydrogel is een drager van een werkzame stof, wiens taak is om de stof op een vooraf gewenste plek in het lichaam te krijgen.”

Ook vaccins bevatten “Darpa Hydrogel, lithium en gepatenteerde genetische informatie. mRNA is geen ongeteste nieuwigheid.

 

Het verminderen van de werking van o.a. de pijnappelklier staat al sinds de 2de wereldoorlog op de NWO- agenda. 

 
Neem het fluor in het drinkwater, die de pijnappelklier calcificeer en daarmee de functie vermindert. Naar verluid een Nazi vinding.

De
PCR test injecties, geleverd door BioNTech/Pfizer, dragen de naam Comirnaty. In de betreffende bijsluiter staat het volgende over de werking ervan:  

Het nucleoside-gemodificeerde boodschapper-RNA in Comirnaty is geformuleerd in lipidenanodeeltjes, waardoor afgifte van het niet-replicerende RNA in gastcellen mogelijk is om het S-antigeen van SARS-CoV-2 tot transiënte expressie te brengen.

Het mRNA codeert voor het in de membraan verankerde S-eiwit over de volledige lengte met tweepuntsmutaties binnen de centrale helix. Mutatie van deze twee aminozuren tot proline vergrendelt het antigeen S in een prefusie-conformatie die nodig is om een juiste immuunrespons op te wekken.
Het vaccin leidt tot zowel neutraliserende antistoffen als cellulaire immuunresponsen op het spike-(S)-antigeen, wat mogelijk bijdraagt tot de bescherming tegen COVID-19.

Let op het  woord “mogelijk”. Er staat daar dus voor alle duidelijkheid niet “naar verwachting” of “(zeer) waarschijnlijk”.
Evenzo kan iemand die een staatslot koopt mogelijk de hoofdprijs winnen, maar de kans daarop is uiterst miniem. Zouden ze bij BioNTech/Pfizer weten dat de kans dat Comirnaty daadwerkelijk bescherming biedt tegen deze “levensgevaarlijke pandemie” uiterst miniem is?

Wil je echt weten wat deze test- injectie veroorzaakt in een menselijk lichaam, dan dien je te onderzoeken wat de werking is van het S-antigeen. Doe daarom ook eigen onderzoek, en dan zul je vinden dat dit S-antigeen (ook wel S-arrestin genoemd) het vermogen van de pijnappelklier om licht op te nemen tegengaat.
 

Daar is het dus allemaal om te doen! Blijkbaar zet natriumfluoride (in vrijwel iedere tandpasta en in veel landen ook toegevoegd aan het leidingwater) onvoldoende zoden aan de dijk, en is het nu tijd geworden voor zwaarder geschut. De injecties dienen dus om de pijnappelklier definitief buiten werking te stellen.

Waarom, zo wil je misschien weten? Onderzoek dan niet alleen eens de fysische werking van de pijnappelklier,, maar ook de ‘spirituele’ werking.

Één van de agenda’s is om de mensheid niet te slim te laten worden, laat staan dat we voor onszelf gaan nadenken. 


“Educate and inform the whole mass of the people .
They are the only sure reliance for the preservation of our liberty’

Bron: Thomas Jefferson.

 

Bond voor overheidszaken  schiet zorgmedewerkers te hulp met actie tegen coronavaccin en dergelijken

 De brief aan de directeur kan ook gebruikt worden door mensen die buiten de zorg werken. Het document is bijvoorbeeld ook geschikt om naar een restauranthouder of hoteleigenaar te sturen in het geval die zijn medewerkers het coronavaccin wil opdringen.

De brieven (met bijlagen) kunnen gedownload worden via de website van de Bond Overheidszaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: