4/26/2021

“Neurenberg 2” –de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis ooit

 “Neurenberg 2” – Rechtskundige Reiner Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor.

 Ondertussen groeit de oppositie tegen de dictatuur van Corona sneller dan de maatregelen die criminele regimes over de hele wereld nemen tegen een virus dat volgens zelfs de WHO en het RKI niet erger is gebleken dan eerdere griepgolven, schrijft Michael Mannheimer

Steeds meer mensen beseffen dat de lockdowns niets te maken hebben met een virale dreiging die volgens duizenden vooraanstaande virologen en epidemiologen, waaronder Nobelprijswinnaars voor scheikunde en geneeskunde, in de eerste plaats nooit heeft bestaan. Zelfs delen van de politie hebben partij gekozen en weigeren geweld te blijven gebruiken tegen vreedzame demonstranten.

 

Merkel, Rutte , Macron, Kurz, Soros en Gates hebben haat, tweedracht en veroordeling gezaaid onder hun bevolking en hun ooit democratische staten veranderd in politiestaten. 

Alle eerdere demonstraties, persoonlijke brieven aan politici, alle petities die door honderdduizenden mensen zijn ondertekend, hebben één ding gemeen: ze hebben geen enkel succes gehad. Maar EU- Politici zijn niet geïnteresseerd in wat hun mensen beweegt. Integendeel: zij knuppelen elk verzet neer, zoals men dat alleen van dictaturen kent.

Een van de laatste middelen die nog enige kans van slagen heeft, is het juridische wapen van verzet

Dit is de weg die de Duitse Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich heeft gekozen, die samen met een internationaal consortium van advocaten namens Dr. Drosten een vordering tegen de Duitse regering (Merkel) heeft ingesteld.  Deze rechtszaak is sindsdien uitgebreid tot verschillende Europese regeringen en de WHO wegens misdaden tegen de menselijkheid – en is nu al de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis. 

“Dit zijn de ergste misdaden tegen de mensheid die ooit zijn gepleegd”

Tijdens het interview zei hij over het Corona-proces: “Dit zijn de ergste misdaden tegen de mensheid die ooit zijn gepleegd. De weinige mensen die nog voor zichzelf kunnen denken, ongeveer 10 tot 20 procent van de bevolking, weten dat het nooit om een virus of gezondheid ging, maar om het uitdunnen van de wereldbevolking en controle”, zei hij.

Coronavaccins zijn genetische experimenten

De Coronavaccins hebben dus niets te maken met vaccinatie, maar maken deel uit van genetische experimenten, zei hij. Fuellmich voegde eraan toe dat de spelers achter de schermen veel fouten maken. Hij gelooft bijvoorbeeld dat de makers van de vaccins niet hadden voorzien dat er nu zoveel bijwerkingen en sterfgevallen zouden optreden.

De verantwoordelijken – er zijn er tienduizenden die rechtstreeks betrokken zijn bij deze gigantische samenzwering tegen de mensheid – moeten volgens Fuellmich worden berecht en veroordeeld in een gigantisch proces naar het voorbeeld van het oorlogstribunaal van Neurenberg.

Het probleem is dat er voor de tenuitvoerlegging van rechterlijke beslissingen een uitvoerende macht nodig is die erop toeziet dat de beslissingen worden uitgevoerd. Ik zie echter geen enkele uitvoerende macht (politie, leger) die niet volledig in handen is van de globalisten. 

Maar zoals altijd in de geschiedenis, kunnen kleine oorzaken grote gevolgen hebben: een veroordeling van degenen die politiek en wetenschappelijk verantwoordelijk zijn voor de Corona- dictatuur zou het langverwachte startsein kunnen zijn voor een herbezinning op politie en leger. 


De advocaat vulde verder aan,  dat een speciaal hof voor Neurenberg2 nodig zou kunnen zijn, omdat dit nu zo groot is dat het buiten het bereik van nationale rechtbanken zou kunnen vallen. 

“En we hebben het bewijs”.

Reiner Fuellmich’s advies:

,,Verspreid de waarheid en de feiten zo veel mogelijk en verspil uw energie niet aan mensen die zich absoluut willen laten vaccineren.
We kunnen niet iedereen redden. Er zullen veel mensen sterven."


Geen opmerkingen: