4/20/2021

Uit de geschiedenis gewist - het buitenaardse dossier

 Bij Q, denken veel mensen aan Trump, maar het Q-team kent een veel langere geschiedenis dan het presidentschap van Donald Trump.

 

KLAUS  SCHWAB : ,,YOU OWN NOTHING" 

-  Waarheden zijn uit de officiële geschiedenis gewist.

Reptielen aliens die samenwerken met de nazi-  DC- DeepState.

-  Nordic aliens strijden tegen de DeepState-Washinton DC raketschild .
-

-  De strijd in Antarca gaat over de strijd om de aarde.
-

-  De val van de cabal.
 

Q begon al in de jaren ’50 na de illegale infiltratie en overname van de grondwettelijke Amerikaanse regering.

Echter, om de Amerikaanse grondwet te beschermen, heeft Eisenhower samen met een militaire inlichtingeneenheid een geheim plan opgesteld, dat in de toekomst geactiveerd zou worden.
Er zijn aanwijzingen dat dit plan een paar jaar geleden geactiveerd is door Donald  J. Trump.
  Dan Willis spreekt hierover met Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Eisenhower.

Dan Willis was ook  één van de getuigen tijdens het Disclosure Project, een hoorzitting in Washington DC georganiseerd door Steven Greer,
om de geheime samenwerking tussen buitenaardse groepen en de DeepState cabal- schaduwregering te onthullen.
De samenwerking ontstond al tijdens de Tweede Wereldoorlog met deNazi’s.


Laura Eisenhower, achterkleindochter van president Eisenhower


 Samenwerking DeepState met de Reptielen aliens

Na de oorlog verhuisden veel top criminelen nazi's middels Project Paperclip naar Amerika, waar ze hoge posities kregen binnen de CIA (voorheen OSS),  de NASA,  de wetenschap of in de medische wereld.

Zo vond er achter de schermen een gigantische machtovername plaats, waarbij de Amerikaanse president en het parlement werden buitengesloten en goed geheim werd gehouden.

Steven Greer toont in zijn documentaire Unacknowledged met allerlei bewijzen en getuigenverklaringen aan, dat dit daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

De Amerikaanse president werd buiten spel gezet.

Dwight Eisenhower was van 1953 tot 1961 de 34e president van de Verenigde Staten.
Hij was in het zadel geholpen door gouverneur Nelson Rockefeller, die Eisenhower later als president buiten spel zou zetten door de CIA te herstructureren.

Vanaf dat moment hadden zowel de Amerikaanse president als ook de parlementsleden, geen enkele zeggenschap meer over de Antartica- DeepState budget projecten in en op Antartica .

Ausweis van Werner von Braun tijdens zijn SS-tijd, die middels Project Paperclip hoofd werd van de NASA.
Josef Mengele ging heimelijk voor de CIA werken.

De Nazi’s beschikte in de Tweede Wereldoorlog al over anti -zwaartekracht-technologie. 

 Diverse klokkenluiders spreken al van een Nazi-basis op Antarctica.

Dat gold ook voor het buitenaardse dossier, dat de verantwoordelijk heid was van de Majestic 12-groep.

Deze bestond uit nazi- ingenieurs en militairen en was in 1947 samengesteld door president Truman om toezicht te houden over de buitenaardse inmenging. 
Dit wordt gevoed door een FBI-document met
mensachtige reptielen uit 1950 waarin een medewerker melding maakt van drie neergestorte vliegende schotels met in totaal negen soorten mensachtigen reptielen. Deze groep werd later door de Nazi’s geïnfiltreerd en stond buiten het toezicht van de Amerikaanse regering en het volk.

Dat de vlucht na de oorlog van de Nazi’s en de infiltratie in de Verenigde Staten (en onder andere Argentinië) uit de geschiedenisboeken zijn verdwenen, is te wijten aan de Rockefeller Foundation.

De Rockefeller Foundation  hadden met de wereldoorlog-Nazi’s samengewerkt en mede- financiert

President Eisenhower was woedend over de machtsovername door de Nazi’s en de stichting van hun ‘Vierde Rijk’.

Hij kreeg hoogte van de constructie van DUMBS, de
Deep Underground Military Base, waar uiterst geheime militaire projecten plaatsvonden, vaak met gebruik van buitenaardse groepen.

Deze Dums de  ondergrondse militaire basissen zijn onderling verbonden via een tunnelsysteem en super high speed train-systeem
waar men werkte aan het geheime ruimtevaartprogramma  welke duivelse  onderzoeken deed en geavanceerde buitenaardse technologieën ontwikkelde.

Op een bepaald moment dreigde Eisenhower om de militaire basis in Nevada, ook wel bekend is als ‘Area 51’, met het leger binnen te vallen en “binnenste buiten te keren,” als de leidinggevenden zich niet binnen een week zouden melden bij het Witte Huis.
Men had een vertegenwoordiger eerder de toegang ontzegd, omdat dit terrein niet onder de Amerikaanse wetgeving viel.

De strijd in Antarctica  om de aarde te redden.

Eisenhower was naïef over de werkelijke macht van de DeepState en uiteindelijk kregen zaken een heel andere wending.

Volgens Dan Willis blijkt uit correspondentie dat Eisenhower plannen had om het buitenaardse contact aan het publiek te onthullen, maar hij werd gedwarsboomd door de veiligheidsdiensten.
Er kwamen zware straffen en intimidaties voor het onthullen van geheime militaire informatie.

“Het individu is beperkt door oog in oog te staan met een samenzwering die zo monsterlijk is, dat hij niet kan geloven dat die bestaat.
De Amerikaanse geest is gewoon niet tot het besef gekomen van het kwaad dat in ons midden is geïntroduceerd.
Het verwerpt zelfs de veronderstelling dat menselijke wezens een filosofie zouden kunnen aanhangen, die uiteindelijk alles wat goed en fatsoenlijk is, moet vernietigen.”

Quote: John Edgar Hoover, eerste directeur van de FBI

Deze samenwerking wordt ook bevestigd in het verhaal van William Tompkins, de ontwerper van het Apollo maanprogramma.

Voorbeelden van Nazi-infiltratie: de marinebasis in San Diego is gebouwd in de vorm van een Swastika.

 
Aliens strijden tegen de DeepState- DC raketschild .

In 1954 heeft Eisenhower een eerste ontmoeting met de Nordics aliens, die samenwerkten met de Marine om een tegenwicht te bieden aan de DeepState-  satanische- Nazi-Draco-groep.

Toen president Eisenhower eenmaal besefte wie de werkelijke macht in het land had, besloot hij niets anders dan zich eerst maar eens over te geven aan de Nazi’s en hun buitenaardse alliantie, die de hele mensheid tot slaaf wilden maken.

Het ontstaan van het ‘ Eisenhouwer Plan’

Eisenhouwer sloot eerst een uiterst discutabele overeenkomst met zijn vijandige groep, maar installeerde tegelijkertijd een slim Plan.
Dit zou  dan als vangnet dienen en in werking gesteld worden als het New World Order-plan , The Great Reset  in een volgende fase in zou gaan.

1947-  is er vanuit Amerika onder leiding van Admiraal Richard Byrd, een militaire expeditieonderzoek  naar de Nazi Basis op Antarctica gestuurd.
Alle onderzoekers zijn zich bewust van de veelheid aan rapporten over waarnemingen van 'vliegende schotels' met hakenkruizen of ijzeren kruisen erop en  'aliens' die Duits spreken.
De meesten hadden ook gehoord van ontvoeringen naar
ondergrondse bases met swastika-emblemen op muren.

Of zoals in het geval van de bekende ontvoerde Alex Christopher, die had gezien dat 'Reptiloïden ' samen met de 'nazi's' samenwerkten aan boord van antizwaartekrachtvaartuigen of in de ondergrondse bases.
Het was een zware militaire nazi- operatie waarbij groot materieel werd ingezet, waaronder 12 oorlogsschepen, 20 vliegtuigen en een leger van 5000 man sterk. Deze expeditie heette High Jump.

De geruchten gaan,  dat Byrd en zijn  nazi- manschappen tijdens deze expeditie op zwaar verzet stuitte, van  plots andere,  razendsnelle vliegende Nordic-schotels en de invasie moesten afblazen.  

 

John F. Kennedy

 In de  uitzending van Open Your Mind-radio gaf Thomas Williams een update over wat er momenteel in Antarctica gaande is. [vanaf 1:20:30]
,,Hij zegt dat het in de kern gaat om het achtervolgen van de Nazi’s, die daar nucleaire wapens en andere geavanceerde wapens verborgen houden. Daarmee zijn zij een van de meest gevaarlijke facties van de Illuminati.
Thomas: “Amerika is het vierde rijk, of je dat nou leuk vindt of niet. Het gebeurt recht voor je snufferd.” Hij schetst de huidige situatie met betrekking tot de Nazi’s in Antarctica en vertelt dat er druk wordt uitgeoefend om de controle vanuit de facties (van de Illuminati) te beëindigen.

Er wordt volgens Thomas ook ontzettend veel druk uitgeoefend om de technologie te verwijderen die niet gunstig is voor de mensheid. Er is wereldwijd veel technologie die niet van ons afkomstig is, maar van wezens die hier ver voor ons bestaan op aarde waren. Als men van mening is dat deze technologie in de handen van bepaalde mensen gevaarlijk kan zijn, moet het worden verwijderd. Dat is met name belangrijk als het voortbestaan van de planeet in het geding komt. Veel van dergelijke technologie is momenteel in handen van malloten die niet te vertrouwen zijn.


Er zijn  aanwijzingen dat zijn opvolger John F. Kennedy de intentie had om dit Plan in werking te stellen.
Ook hij wilde het buitenaardse dossier onthullen, maar werd 10 dagen nadat hij inzage in de UFO-dossiers had gevraagd vermoord.
De militaire eenheid is echter altijd blijven bestaan, omdat ze  het in de toekomst alsnog te implementeren in de wereld.

Niemand had destijds kunnen vermoeden dat het nog vele decennia zou duren, voordat het Plan geactiveerd zou worden.
Er was lange tijd geen consensus over de vorm waarop de macht teruggenomen zou kunnen worden.  

het is een wereldwijde cabal oorlog tegen de aarde en zijn bevolking 

Zo  worden we nog overal ter wereld tegengewerkt door een monolithische en meedogenloze satanischtische samenzwering die voornamelijk berust om zijn  eigen invloedssfeer nog uit te willen te breiden ,  zie de Ruttes, Merkels  et.,  en de EU- consorten.

THE FALL OF THE CABAL

De rol van D. Trump met het Plan van J. F. Kennedy en D. Eisenhouwer.

Na de Coop van de satanische cabal de 9/11 kwamen dingen in een rasante stroomversnelling.

In het geheim hadden de  marine- en legertop besloten dat een juridische, politieke weg de beste oplossing zou zijn.
Zij hebben Donald Trump gevraagd om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, om via zijn regering het Bevrijdings Plan te kunnen uitvoeren. 

De strijd in Antarctica gaat over de strijd om de aarde

In een uitzending 2017  van Open Your Mind-radio geeft Thomas Williams een update over wat er  in Antarctica gaande was. [vanaf 1:20:30]
,,Hij zegt dat het in de kern gaat om het achtervolgen van de Nazi’s, die daar nucleaire wapens en andere geavanceerde wapens verborgen houden. Daarmee zijn zij een van de meest gevaarlijke facties van de Illuminati.
Thomas: “Amerika is het vierde rijk, of je dat nou leuk vindt of niet. Het gebeurt recht voor je snufferd.” Hij schetst de huidige situatie met betrekking tot de Nazi’s in Antarctica en vertelt dat er druk wordt uitgeoefend om de controle vanuit de facties (van de Illuminati) te beëindigen.

Er werdt volgens Thomas veel druk uitgeoefend om de technologie te verwijderen die niet gunstig is voor de mensheid.

Wereldwijd  was er veel technologie die niet van ons afkomstig is, maar van wezens die hier ver voor ons bestaan op aarde waren.
Als men van mening is dat deze technologie in de handen van bepaalde mensen gevaarlijk kan zijn, moet het worden verwijderd.

Dat is met name belangrijk als het voortbestaan van de planeet in het geding komt.
Het is niet de enige plek op aarde, want ook in het Bucegi gebergte in Roemenië was ook het geval.

Thomas verwacht dat we daar in de nabije toekomst veel meer over horen.
gaat om de holografische bibliotheek daar en het tunnelstelsel dat van Roemenië helemaal naar Tibet uitstrekt, als ook naar de Sfinx in Egypte en naar Bagdad.

Dit is volgens Thomas een van de redenen waarom ze (de Bushclan) in 2003 Irak zijn binnengevallen.

Er werden volgens hem ook in 2017 nog een heleboel oorlogen gevoerd, die in wezen gaan over het in handen krijgen van deze antieke technologie. Antarctica was een van die  eerste ‘speelvelden’ waar dit gaande was.

Pas in het najaar na de inauguratie van D. J. Trump, verschenen de eerste Q-drops, afkomstig van zijn militaire inlichtingeneenheid. 

Dan Willis benadrukt dat Q niets te maken heeft met een politieke voorkeur, noch behoort tot de Republikeinse partij.

Q wordt vandaag de dag geassocieerd met president Trump, hetgeen momenteel voor een enorme politieke verdeeldheid zorgt.
Echter, Q heeft een veel langere geschiedenis en ontstond lang vóórdat Donald Trump op het politieke toneel verscheen.

Zowel de Q-beweging als president Trump worden in de media enorm belachelijk gemaakt en bekritiseerd. Sociale media platformen hebben zelfs besloten tot een volledige censurering van Q-berichten.

Het creëren van verdeeldheid – door critici op te zetten tegen de volgers – is één van de manieren om te proberen de wakkeren beweging te ondermijnen.  
Men bespaart geld noch moeite om de beweging in diskrediet te brengen,
om het NWO-plan toch te kunnen doorvoeren.

Dit gaat nu versneld via Corona , omdat mensen onwetend  zijn en precies die kant op bewegen, zoals de schaduwregering het voor ogen had.
Met kennis over een alternatief plan en toekomstscenario, kan de massa bewust een keuze maken om een andere kant op te gaan.

 KENNIS IS MACHT

Als je de Q-berichten bestudeert dan lees je dat het ook gaat over het verbinden en gezamenlijk het kwaadaardige construct dat de Deep State in de geschiedenis gebouwd heeft, af te breken.

Daarin spelen miljoenen mensen in de waarheidsbeweging een rol.
We gaan als collectief ontwaken, de leugens doorprikken, de ware geschiedenis en agenda ontrafelen, om uiteindelijk gewapend met kennis andere keuzes te maken.

Het is een bekrachtigende en verbroederende boodschap.
Daarom zie je ook bij Europese coronademonstraties de Q-spandoeken.

Het is een wereldwijde bevrijdings-beweging van Patrioten .


De GDreat Awakening  - WWG1WGA

Een belangrijk deel van hetgeen Q doet, is vragen stellen en het publiek aan te sporen zelf dingen uit te zoeken.

Dit zelf onderzoeken van zaken die (voorheen) verborgen waren, zorgt voor de grote ontwaking (Great Awakening).

Bovendien was het Q-platform een middel om bepaalde codes en berichten met aangesloten verzetsgroepen over de hele wereld te delen.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: