4/16/2020

TRUMP VS. RUTTE - DE JENSEN SHOW #144

Oorlogsmisdadigers verbonden aan gezondheidsorganisaties<>Zoals Tedros Adhanom WHO !


Trump heeft de bijdrage aan WHO stop heeft gezet en er komt een onderzoek naar Bill Gates/WHO/ CDC (Amerikaanse RIVM). 
Maken jullie maar je borst maar nat nu dit ontdekt is. 

 Hier in Nederland heeft ook een paar wat uit te leggen.. Rutte, RIVM en de Media en iedereen die de bevolking afgelopen periode de vrijheid heeft afgenomen en mensen gestorven zijn. 

Mensen die nog steeds dit niet voor waar aannemen, ga dan bij je zelf na of je wel wakker bent. 
 ZOVEEL MOGELIJK DELEN...... 

In het kort, de vertaling van de video nieuws:  
In een verbluffende gang van zaken legde chirurgen-generaal Jerome Adams in een interview op live XM-radio uit dat de Coronavirus Task Force het Bill Gates / CDC / WHO-voorspellende besmettingsmodel effectief heeft gedumpt en nu werkt met de echte gegevens. 
 Hij legde uit op de Sirius XM's Breitbart News Daily-host Alex Marlow, dat gezien de nieuwe gegevens bedrijven al in mei, andere in juni, weer zullen openen.  

Dit druist in tegen de regelrechte angst van Dr. Fauci en Bill Gates die een mediatour hebben gemaakt, waarbij het publiek wordt bedreigd dat bedrijven mogelijk niet voor zes maanden tot een jaar worden heropend, of totdat en tenzij hun overheden hun  gepatenteerde, big-pharma vaccinatie kopen.
 
Volgens Dr. Adams: "Wat het Amerikaanse (en Europese volk) nu moet weten, is dat we daadwerkelijk gegevens hebben, en dus houden we die gegevens bij", Voordat deze ommekeer, die in opdracht van de Trump- administratie lijkt te zijn gekomen in overleg met de bevindingen van Dr. Adams, werkte de taskforce met 'voorspellende modellen', die waren gemaakt door de door Bill Gates gedomineerde WHO en CDC. 

Dr. Fausti's controle over de CDC is in het verleden bekritiseerd vanwege zijn winstoogmerk bij het behandelen van een reeks ziekten van HIV tot H1NI.
 
Bill Gates heeft honderden - duizenden mensen in India verlamd gemaakt met zijn vaccinaties en duizenden Kenianen gesteriliseerd! 
In India wordt Bil Gates aangeklaagd voor het verlammen van 500,000 mensen, door een vaccinatie van het Bil en Melinda Gates foundation.

70.000 NL- BEDRIJVEN OVERLEVEN DIT JAAR NIET 
Ze willen af van de kleinhandel, dat stond al lang in de planning

 
MENSEN, ZEG MASSAAL UW LIDMAATSCHAP OP VAN UW POLITIEKE PARTIJEN 

van alle!!!!
 
En steun zo de kleinen middenstand !!

Vandaag in het nieuws: de regering  maakt 50 miljoen(!) over naar de 'onafhankelijke' onderzoeksinstelling CEPI.
Drie keer raden wie het heeft opgericht en wie de hoofdsponsor is... jep, Bill Gates. Schandalig!

Het moet afgelopen zijn met ,,HET NIEUWE NORMAAL = NWO ! "


En,  als je dacht dat we in 75 jaar vrijheid van de NSB mentaliteit af waren? 
Nee dus, het was 75 jaar schijnheiligheid.

Die anderhalve meter is nodig voor de FACE herkenning software zo dat ze je kunnen tracken het is allemaal onder andere het 5g beleid 

Mensen, doe je ogen open!

Alle regering leiders uit de EU moeten verbannen worden naar Elba. Als ze dan ook meteen hun eigen kabinetten meenemen, kunnen ze daar zelf 
een eigen lockdown instellen. 
 


# 6 Karel van Wolferen | De 2020 Wereldpaniek en haar Grote Spelers

Karel van Wolferen deed onderzoek naar de context van de corona ‘pandemie’ en ontwikkelde daarover enkele hypotheses.

Er zijn al meerdere anti-Lockdown protesten in bijvoorbeeld India, Dubai, Amerika en Duitsland.Alle bomen worden weggehaald in de buurt van die 5G dingen want. Die bomen gaan gelijk dood. Oftewel 1 zijkant van de boom gaat dood! Maar mensen die die bomen weghalen die weten dat dus niet die voeren alleen hun opdracht uit.

Verpleeghuis Beilen stelt raamverbod in, de hoogbejaarden mogen  niet meer naarbuiten zien. dit is toch niet normaal !

De Roverheid gaat de corona hoax niet lang meer volhouden, mensen worden wakker!

Mark Rutte de marionet van de NWO 

Ze willen dit nu vasthouden om straks die Gestapo App en vaccinaties er door heen te kunnen drukken.
De ouderen kan ze geen ruk schelen.
CHRISTINE LAGARDE(eu) en  BKill Gates een van de bedenkers van deze crisis heeft zelf meerdere malen gezegd dat we van de ouderen af moeten omdat ze te veel geld kosten  SCHANDALIG!!

-Kabinet Rutte III: - Verkiezingsbeloftes niet nagekomen - Oekraïne verdrag doorgedrukt - Referendum afgeschaft - Dividendbelasting afgeschaft - Leugens over MH17 - Lastenverzwaring - AOW leeftijd omhoog - Pensioenen niet geïndexeerd - Belastingdeals met multinationals - Terroristen financieel gesteund - Uitkeringsfraude Polen en Turken - Aantal daklozen verdubbeld - Armoede gestegen - Orgaanroof gepleegd - Sleepwet doorgedrukt - Rechtstaat kapot gemaakt - 16000 zaken door politie geseponeerd - Zorg wordt slechter en duurder - Ziekenhuizen failliet - Energie wordt duurder - Brandstofprijzen omhoog - Huren omhoog - BTW op levensmiddelen omhoog - Onbetaalbaar en onzinnig klimaatakkoord - Steunen immigratiepact van Marrakesh en vullen van eigen zakken over de rug van de belastingbetaler etc. etc. etc. 
-
EN 
Wie stilzwijgt stemt toe

Geen opmerkingen: