4/03/2020

“Digitale certificaten” via Bill Gates vaccinaties

NWO- Bill Gates heeft zijn plan onthuld om “digitale certificaten” te gebruiken om de door COVID-19 getroffen personen te identificeren.  
Ex - medeoprichter van Microsoft, Bill Gates , introduceert implanteerbare capsules – ook wel microchips genoemd – voor mensen met “digitale certificaten”; deze kunnen aantonen wie op coronavirus is getest en wie er tegen is ingeënt. 

  De 64-jarige techmagnaat en momenteel de op één na rijkste persoon ter wereld, onthulde het gisteren tijdens een Reddi t ” Ask Me Anything ” -sessie terwijl hij vragen beantwoordde over de pandemie van Coronavirus COVID-19 .  

Hoe microchip-archivering werkt Gates beantwoordde een vraag over hoe bedrijven kunnen opereren om sociale afstanden te bewaren en zei: “Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie is hersteld of recentelijk is getest of wanneer we een vaccin hebben dat het heeft ontvangen “.  

De “digitale certificaten” dat Gates verwees zijn “QUANTUM-DOT TATTOOS” implanteerbaar bij de mens , waarop onderzoekers van MIT en Rice University werken als een manier om een record van vaccinaties . Vorig jaar in december onthulden wetenschappers van de twee universiteiten dat ze aan deze quantum dot-tatoeages werkten nadat Bill Gates hen had benaderd om het probleem op te lossen van het identificeren van degenen die niet zijn ingeënt . 

De tatoeages quantum dot impliceren de toepassing van micronaald gebaseerde oplosbare suikerhoudende een vaccin en “quantum dots” fluorescerende koperen geïncorporeerd in biocompatibele capsules op de micronschaal.
 
ID 2020 en digitale identiteit 
De microneedes lossen onder de huid op en laten de ingekapselde quantum dots achter waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.
Quantum dot-tatoeages zullen waarschijnlijk worden geïntegreerd met een ander Bill Gates-bedrijf genaamd ID2020, een ambitieus Microsoft-project om het probleem op te lossen van meer dan 1 miljard mensen die leven zonder een officieel erkende identiteit . ID2020 lost dit probleem op door middel van digitale identiteit . 

Momenteel is de meest haalbare manier om digitale identiteit te implementeren via smartphone of RFID-microchipsystemen . Toepassingsvelden en vertrouwensrelaties  

Dit laatste zal de waarschijnlijke aanpak van Gates zijn, niet alleen voor haalbaarheid en duurzaamheid, maar ook omdat de Gates Foundation al meer dan 6 jaar een ander project financiert dat implanteerbare microchip-implantaten op mensen bevat.  

Dit project, ook geleid door MIT, is een microchipimplantaat voor anticonceptie waarmee vrouwen de anticonceptiehormonen in hun lichaam kunnen beheersen.
Wat betreft ID2020, om het te maken, heeft Microsoft een alliantie gevormd met vier andere bedrijven, namelijk; Accenture, IDEO, Gavi en de Rockefeller Foundation . 

Het project wordt ondersteund door de Verenigde Naties en is opgenomen in het initiatief van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling .

Geen opmerkingen: