4/18/2020

Rechtszaak in Amerika en China: wegens genocide met AI Bio-technologie en :

Google, Facebook, Obama, Bidens en Clinton etc. aangeklaagd wegens genocide met AI Bio-technologie en 5G.

5G heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem

5G speelt in de corona-epidemie ook een rol.
Het COVID-19 virus muteert en repliceert met 5G. Deze technologie verlaagt de immuniteit en doodt mensen omdat AI-systemen samenwerken met smartphones, het ‘internet der dingen’ en 5G-torens. “De 5G frequenties zijn zo sterk dat ze niet alleen het immuunsysteem kunnen verlagen, maar ook neurologische schade en celbeschadiging kunnen veroorzaken, de chemie van de hersenen kunnen veranderen en het zenuwstelsel kunnen beïnvloeden.”

Ook de media zijn schuldig en medeplichtig. 
 Cyrus Parsa stelt dat de media nationale en internationale wetten schenden door zijn verhaal en rechtszaak niet te publiceren. Hij stuurde al in het voorjaar en zomer 2019 rapporten met waarschuwingen over het Chinese biowapen naar de geheime dienst en de CIA. In augustus 2019 publiceerde hij zijn boek met vergelijkbare waarschuwingen.

Google registreert locatiedata van o.a. Nederlanders tijdens coronacrisis

Google deelt de geanonimiseerde locatiedata van gebruikers uit 131 landen, waaronder Nederland, om inzicht te geven in hoeverre mensen thuisblijven tijdens de uitbraak van het coronavirus, schrijft het bedrijf in een blogpost. Met de data kunnen overheden en onderzoekers een beter beeld krijgen van plekken waar het te druk is.
Vanaf vrijdag zijn Googles eerste mobiliteitsrapporten beschikbaar.
Daarin is landelijk en per provincie in kaart gebracht hoe druk het is in winkels, recreatiegebieden, supermarkten, apotheken, parken, werkplekken en rond woningen. De drukte op deze locaties wordt afgezet tegen de gemiddelde drukte in januari.”

 “Barack Husein Obama was onder zijn leiding nalatig, incompetent en pleegde hoogverraad door China, zijn bedrijven, mensen en entiteiten toe te staan AI-biotechnologie, drones, halfgeleiderchips, blauwdrukken van F35 gevechtsschepen en ruimtetechnologie te stelen(…).
Obama maakte zich schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid door Google en andere grote technologiebedrijven toe te staan China’s kunstmatige biotech-infrastructuur op het 5G-netwerk te bouwen.”


Het komt er in de kern op neer dat tal van personen en bedrijven zoals Google, Facebook, Amazon, Darpa en Tesla — in samenwerking met politieke leiders, financiële instellingen, universiteiten, filantropische organisaties zoals de Open Society Foundation van George Soros, de Rockefeller Foundation en telecombedrijven — zich schuldig hebben gemaakt aan het ontwikkelen en financieren van massavernietigings-technologieën.
Deze technologieën, staatsgeheimen informatie en privégegevens, zijn opzettelijk gelekt naar de Chinese Communistische Partij (CCP) en Chinese bedrijven.
Zij hebben het gebruikt om in China op grote schaal mensenrechten te schenden. Anders gezegd: de Westerse Deep State werkte samen met de Chinese Deep State (die deels verweven is met CCP) om gezamenlijk hun globalistische NWO-agenda uit te voeren.
 

Een rechtszaak tegen de grootheden in Amerika en China, omdat AI (Artificial Intelligence) tegen de mensheid wordt gebruikt. 

Dit gaat onder andere over het inzetten van 5G, biowapens en biotechnologieën, zoals in de huidige coronacrisis. 
Maar ook over surveillance- en controlesystemen die gebruikt worden voor grove mensenrechtenschendingen in China en de rest van de wereld bedreigen.


China en Amerikaanse techgiganten bedreigen alle mensen ter wereld met een Quantum Artificial Intelligence-systeem, gekoppeld aan de komende 5G- en 6G-netwerken. 

Een kunstmatige intelligentie-systeem dat ver buiten de controle van de mens ligt. Dat zegt Cyrus Parsa van The AI Organization.

Het gaat onder andere om het gebruik van gezichtsherkenning, bio-metrics, drones, smartphones, smart cities, het ‘internet der dingen’, virtual reality, 5G, robotica, cybernetica en bio-digitale sociale programmering. 
Deze technologieën worden volgens Cyrus ingezet als surveillance, mind-control, crowd-control, politieke en vernietigingswapens. 
Er is bovendien een direct verband tussen biowapens met nanobots, die in virussen en of vaccins geïntegreerd zijn en de toepassing van 5G-technologie.

Amerikaanse bedrijven en organisaties (zoals Google, Facebook, Amazon, Darpa, Nasa en vele anderen) hebben bewust technologieën ontwikkeld en deze, samen met Amerikaanse staatsgeheime informatie en privégegevens van burgers, gedeeld met Chinese tech- en telecombedrijven en de Chinese Communistische Partij.
Dit terwijl men had moeten weten dat de wijze waarop deze technologieën worden toegepast, niet alleen verboden is volgens allerlei internationale overeenkomsten en wetten, maar ook tegen de Chinese bevolking worden gebruikt.
Deze technologieën worden ingezet voor een digitale dictatoriale samenleving en het opsporen en gevangen nemen van politieke tegenstanders.


De misdaden zijn veelomvattend en verstrekkend, waarbij veel grote corporaties en politieke kopstukken betrokken zijn. Ondanks eerdere waarschuwingen van de gevaarlijke ontwikkelingen die op dit gebied (in China) gaande waren, is het met de corona-epidemie uiterst actueel en urgent geworden. 
Dat was voor Cyrus Parsa de reden om op 26 februari 2020 een rechtszaak aan te spannen. 

In de aanklacht wordt ook melding gemaakt van het bewust verstrekken van biowapentechnologie.
De aanklager
Cyrus Parsa noemt het coronavirus een “AI ontwikkelde bio-ziekte uit China.”

AI-technologie en transhumanisme worden tegen de mens gebruikt
Cyrus Parsa ziet de AI-technologie (kunstmatige intelligentie) als een bedreiging, omdat die als moordwapen gebruikt kan worden, of om het denkvermogen te beheersen. 

In plaats van vrij gevormde gedachten, zouden zelfs gedachten gevormd kunnen worden door AI Bio-Digital Social Programming. Een wereldwijd netwerk van kunstmatige intelligentie, verbonden met het ‘internet der dingen’ en het Human Bio-Digital Network, verbindt alle data met elkaar.
Deze verbinding met het menselijk lichaam vindt niet alleen plaats door middel van digitale apparaten en accessoires zoals de mobiele telefoon, een digitaal horloge, microchips in kleding, producten, bankpassen en identiteitsdocumenten, maar zal in de toekomst ook in het lichaam worden gebracht, als we deze ontwikkeling geen halt toeroepen!

Daarmee heeft men op den duur niet alleen de totale controle op wie, wanneer en met wie, waar is, maar kan men zelfs emoties en gedachten lezen en beïnvloeden. Onder andere door het in kaart brengen van het elektromagnetische veld en dit te koppelen aan allerlei digitale data, locaties en situaties. 
Zo ontstaat er een digitale surveillance samenleving, met smart devices, smart cities en een social credit systeem dat bepaalt waar je wel of geen toegang tot krijgt, inclusief je bankrekening. 

China lijkt in deze ontwikkeling de proeftuin te zijn en legt — via Huawei in samenwerking met Westerse corporaties — de basis om kunstmatige intelligentie, robotics en bio-digitale technologie, via het 5G-netwerk in te zetten. “Ze kunnen de mensheid tot slaaf maken door middel van een Orwelliaanse bewakingsstaat,”


In Cyrus Parsa’s rechtszaak wordt Harvard University specifiek genoemd, als één van de gedaagden.
Hun betrokkenheid staat niet los van de recente arrestatie van Harvard professor Lieberman, een specialist in nano-wetenschap.
Hij had een lucratieve samenwerking met de Wuhan universiteit en het opzetten van een recruiteringsprogramma. Daarmee probeerde men buitenlandse talenten en experts te lokken, om hun kennis en ervaring naar China te brengen en individuen te belonen voor het stelen van bedrijfseigen informatie.

Zeven weken daarvoor werd op 10 december 2019 een Chinese man gearresteerd die 21 buisjes met biologisch onderzoeksmateriaal uit een Amerikaans laboratorium naar China probeerde te smokkelen. Ook was er een derde arrestatie van een Chinese student die fysica, chemie en biomedische technologie studeerde aan de Boston University en eveneens lid is van het Chinese ‘volksbevrijdingsleger’ 

Bewapening van (5G-)technologie bedreigt wereldbevolking

Het verstrekken van de technologie en lekken van data had niet alleen betrekking op de uitbreiding van het digitale surveillance-systeem, dat in China buitenproportioneel is, maar ook met de aanleg van een digitale database die gebruikt wordt voor een social credit systeem en om dissidenten vast te leggen en op te sporen. In de rechtszaak wordt ook gesproken over bewapening van robotica met 5G-technologie en hoe dit ook voor de rest van de wereldbevolking een enorme bedreiging vormt. [ 

Een aanklacht tegen de ‘grootheden’ op aarde

De lijst namen van de aangeklaagden liegt er niet om. Grote internationale tech-bedrijven en corporaties, hoog aangeschreven universiteiten, filantropische instellingen, politieke kopstukken, nieuwszenders en prominente mediafiguren.
 Gedaagden:

Google L.L.C, Barack Hussein Obama, Joe Biden, Hunter Biden, Hilary Clinton, Eric Shmidt, John O. Brennon, Warren Buffet, James Comey, Andrew McCabe, James Clapper, Facebook, Inc, DeepMind Inc, Alphabet Inc, The World Bank, Neuralink Inc, Tesla Inc, Larry Page, Sergey Brin, Sundar Pichai, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Amazon, Jeff Bezos, Microsoft, Bill Gates, CISON PR NewsWire, CNN, Cable News Network, Anderson Cooper, Don Lemon, MSNBC, Rachel Maddow, Washington Post, New York Times, Time Magazine, Massachusetts Institute of Technology, Harvard, Adam Schiff, Wyss Institute, Darper, Qualcomm, George Soros, Soros Fund Management, Open Society Foundations, University of Vermont, Joshua Bongard and Sam Kriegman, Rockefeller Foundation, Huawei, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Didi Chuxing, Megvii Face++, Alibaba, Sensetime, ICarbon X, Festo, Chinese Communist Party, & John Doe’s 1-Unlimited


Cyrus Parsa vraagt steun voor zijn rechtszaak

De rechtszaak is op 26 februari 2020 ingediend bij de federale rechtbank in het zuidelijke district van Californië.
Cyrus Parsa vraagt steun van onder andere US Marshals en de media om zijn zaak te steunen. 
 Wanneer deze druk groot genoeg is en de tegenwerking vanuit de Deep State verzwakt, zou deze zaak wel eens een heleboel balletjes aan het rollen kunnen krijgen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Geen opmerkingen: