4/10/2020

Nederland- brandstichtingen in 5G zendmasten ’Fuck 5G’

5G-protest: Brabantse telefoonmast in vlammen op, wij willen geen 5G!!

Vierde antenne in rook op: verzet 5G wordt militant 

 5G KILLING TREES IN THE UK

NWO- Netwerkoperators boos

NAARDEN - Vereniging Monet heeft afgelopen week aangifte gedaan van vier brandstichtingen in zendmasten voor de mobiele netwerken. Bij de antennes in Liessel, Beesd, Rotterdam en Nuenen is de bekabeling door het vuur zwaar beschadigd, 
 zegt directeur Rob Bongelaar van Monet, dat namens de mobiele netwerkoperators KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo de plaatsing van antennes afstemt met overheden.
 Bongelaar spreekt van schade die in de tienduizenden euro’s kan lopen. Erger is dat zendmasten door de brandstichting tijdelijk kunnen uitvallen en er geen mobiel bereik is, zegt hij.  


Bees dying under 5G poles


De antenneguerrilla heeft te maken met zorgen over 5G. Volgens Bongelaar was bij één van de brandstichtingen de tekst ’Fuck 5G’ op de zendkast geschreven.

In januari protesteerden zo’n honderd mensen op de Dam in Amsterdam tegen het nieuwe 5G-netwerk. De actievoerders beweren dat de straling van antennes slecht is voor de gezondheid, een gedachte die ook bij een groep wetenschappers leeft, op basis van wetenschappelijk onderzoek naar andere stralingsvormen. 

HET INTERVIEW DAT JE NIET MAG ZIEN VAN YOUTUBE - DAVID ICKEEerder zei de Utrechtse hoogleraar Hans Kromhout, tevens voorzitter van de Gezondheidsraadcommissie EMV, tegen De Telegraaf dat de risico-inschatting van straling in Nederland tekortschiet.Geen opmerkingen: