4/18/2020

Krijg je CORONA via de Griep INENTING / a flu shot ?


Zijn mensen die een griepprik hebben gehad de grootste risicogroep voor een Corona besmetting?Deze informatie kwam voort uit een intake van besmette patiënten  die op zoek waren naar een verband met corona en het rouleert over twitter en Facebook
 
Maar nu komen ook andere klokkenluiders naar voren. 

De meest belangrijke hiervan is Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. 
Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus heeft alleen (en kan alleen) door inenting in ons lichaam komen. En niet via niezen of hoesten! 
Ingrediënt van een vaccin Virussen, die bestaan uit stukjes RNA (bouwstenen van DNA), springen niet zomaar over van een vleermuis op de mens.
Daar is volgens haar een ‘tussenhost’ voor nodig, zoals een kat of een hond (deze dieren dragen sowieso altijd een corona-virus bij zich) met een weefseltype dat dichter bij dat van de mens staat. 


Nu wordt er voor elk vaccin gebruik gemaakt van verschillende dierlijke cellen (katten/honden/soms ook van geaborteerde foetussen).

En volgens Dr. Mikovits ligt hier de oorsprong van dit vreemde virus, dat zich uitzonderlijk kwaadaardig gedraagt.
Bovendien heeft Corona zich in een mum van tijd verspreid over de hele wereld, en dat is volgens haar alleen mogelijk door een injectie die overal hetzelfde is. De griepprik 


Het is niet moeilijk om deze twee dingen bij elkaar op te tellen en bij de griepprik uit te komen! 
Deze vaccinatie bevat altijd een pakketje virussen in bewerkte vorm (zogenaamd afgezwakt) om het lichaam aan te sporen zelf antistoffen aan te maken voor dat virus. Daar zit dus ook altijd een corona-virus bij, omdat er in 7-15% van de griepgevallen sprake is van een corona-virus. 

En als we kijken wie de griepprik gaan halen, dan zijn dit: – 60/65 plussers in de zogenaamde risicogroep (vaak met een aantal andere aandoeningen) – geestelijk- en lichamelijk gehandicapten – medewerkers in de zorg – mensen die in een zorgcentrum wonen – zwangere vrouwen – een jonger iemand met een bepaalde aandoening/kwetsbaarheid – en enkele anderen die zichzelf wil beschermen omdat zij met kwetsbare mensen samenwonen. 


Zie daar de groep ziektegevallen van Corona. Is dat toeval? 


Het is vanzelfsprekend in het Engels, en technisch, maar wie hier echt een mening over wil hebben, moet dit vooral horen! En als je denkt ‘het zal wel’, realiseer je dan vooral wat er op het gebied van vaccinaties allemaal gaande is. Dat is de biotechnologie ten top en met elke vaccinatie begeef je jezelf op glad ijs.  
 


Hier het 2 uur durende interview met viroloog/epidemioloog/onderzoekster Dr. Judy Mikovits, geproduceerd door Framing The World: 


En deze andere, kortere variant (55 minuten), gemaakt door The Epoque Times - As the world is gripped by the ongoing pandemic, many questions remain about the origin of the Chinese Communist Party (CCP) virus—commonly known as the novel coronavirus.


Het twee tal Video's is vanzelfsprekend in het Engels, en technisch, maar wie hier echt een mening over wil hebben, moet dit vooral horen! 

En als je denkt ‘het zal wel’, realiseer je dan vooral wat er op het gebied van vaccinaties allemaal gaande is. 
Dat is de biotechnologie ten top en met elke vaccinatie begeef je jezelf op glad ijs.  
 -

RIVM gesponsord door stichting van techmiljardair Bill Gates. Kunnen we de overheid nog vertrouwen? https://www.ninefornews.nl/rivm-gesponsord-door-stichting-van-techmiljardair-bill-gates/

Nu bekend is dat ons eigen huis-tuin-en-keuken @RIVM wordt gesponsord door een Big-Gates miljardair, is het misschien zaak om eens door te vragen naar de richting van de ,,allerbeste$$$ bedoelingen?

Geen opmerkingen: