4/16/2020

Bill and Melinda Gates Foundation KICKED OUT of INDIA & AFRICA

De Chinese regering heeft de uitbraak verzwegen, artsen en anderen die alarm sloegen zijn geïntimideerd (sommigen zijn zelf al bezweken aan het virus of verdwenen), gelogen over de werkelijke aantallen en zeer belangrijke informatie achter gehouden. 

Er word momenteel met veel achterdocht naar het WHO gekeken, ook zei gaven veelal verkeerde adviezen en informatie door.
Het virus werd vooral ge-downplayed, waardoor er veel meer doden gevallen dan wanneer zij juiste informatie naar buiten hadden gebracht. Trump wil een diepgaand onderzoek starten, en deze hele organisatie omploegen.

En helemaal die Criminelen in Den Haag, ze liegen allemaal, en hun APP is pure spionagetool, het word langzaam maar zeker een dictatuur, dat betekent dat we zelf bijna NIKS meer te zeggen hebben, en ben je slaaf gemaakt.

Houd de Ogen open en wakker worden, de economieën worden gesloopt, het is een sloperij, niks meer of minder!  
Mensen pikten het niet meer, wereldwijd werden de protesten steeds groter en onhoudbaarder en dat hebben ze in 1 keer stilgezet, en ze werken ineens allemaal samen en luisteren naar de WHO. Wij in een lockdown situatie en de 5G uitrol die nu gewoon doorgaat tegelijk met het Corona. 5G is het moordwapen van de NWO
  
Robert Francis Kennedy Jr. is een Amerikaanse milieuadvocaat, auteur en tegenstander van vaccinatie.
Kennedy is een zoon van Robert F. Kennedy en neef van voormalig president John F. Kennedy. 

Hij is de voorzitter van de raad van Waterkeeper Alliance, een non-profit milieugroep die hij in 1999 heeft helpen oprichten. Van # RobertFKennedyJr's Instagram-bericht vandaag, 9 april 2020: #Vaccins, voor #BillGates, zijn een strategische filantropie die zijn vele vaccingerelateerde bedrijven voedt (waaronder # Microsoft's ambitie om een ​​wereldwijde vacature-onderneming te besturen) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid - de speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven . 

  Gates 'obsessie met vaccins lijkt gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is verordend om de wereld te redden met technologie en een goddelijke bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen. Gates beloofde Polio uit te roeien met $ 1,2 miljard en nam de controle over de Nationale Adviesraad van India (NAB) over en vaardigde 50 poliovaccins (maximaal 5) uit aan elk kind vóór de leeftijd van 5 jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende vaccinstam polio-epidemie die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde. In 2017 draaide de Indiase regering het vaccinatieregime van Gates terug en zette Gates en zijn trawanten uit de NAB. 
De verlammingspercentages van polio namen sterk af. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat deze afkomstig is van het Gates 'vaccinprogramma. 

De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filippijnen en Afghanistan houden allemaal verband met de vaccins van Gates. In 2018 waren ¾ van de wereldwijde poliogevallen afkomstig van Gates 'vaccins. In 2014 financierden de #GatesFoundation-tests van experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door GSK en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. 
Ongeveer 1.200 leden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuun- en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven stierven. 
Uit onderzoek van de Indiase regering kwam naar voren dat door Gates gefinancierde onderzoekers alomtegenwoordige ethische schendingen begingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. 
De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land. 

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met het experimentele malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse zuigelingen werden gedood en ernstige bijwerkingen werden veroorzaakt, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen.  
Tijdens Gates 2002 MenAfriVac-campagne in Sub-Sahara Afrika, hebben Gates-agenten duizenden Afrikaanse kinderen met geweld gevaccineerd tegen meningitis. 

Tussen 50-500 kinderen ontwikkelden verlamming. 
Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: "We zijn proefkonijnen voor medicijnfabrikanten"  
De voormalige senior econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als 'meedogenloos' en 'immoreel'.  

In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO, met de belofte de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins. 
Een maand later vertelde Gates een Ted Talk dat nieuwe vaccins "de populatie zouden kunnen verminderen". 

In 2014 beschuldigde de Kenya Catholic Doctors Association de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een nep-tetanusvaccincampagne.  
Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin.  
Na de beschuldigingen te hebben ontkend, gaf de WGO uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar de steriliteitsvaccins ontwikkelt. 
   
Soortgelijke beschuldigingen kwamen van Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filipijnen.  

Een studie uit 2017 (Morgensen et.Al.2017) toonde aan dat de populaire DTP van de WHO meer Afrikanen doodt dan de ziekte die ze beweert te voorkomen. 
Gevaccineerde meisjes leden 10x meer dan de niet-gevaccineerde kinderen.  
Gates en de WHO weigerden het dodelijke vaccin terug te roepen dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt.  

Wereldwijde voorstanders van volksgezondheid over de hele wereld beschuldigen Gates ervan - de agenda van de WGO weg te halen van de projecten waarvan bewezen is dat ze infectieziekten in bedwang houden; schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling.  
Ze zeggen dat hij middelen heeft vrijgemaakt om zijn persoonlijke fetisj te dienen - die goede gezondheid komt alleen in een spuit.  
Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins produceren, en een enorm netwerk van frontgroepen in de farmaceutische industrie die misleidende propaganda uitzenden, frauduleuze onderzoeken ontwikkelen, surveillance en psychologische operaties uitvoeren tegen vaccins aarzeling en gebruik Gates 'macht en geld om afwijkende meningen de mond te snoeren en naleving te forceren. 

In deze recente non-stop optredens van Pharmedia lijkt Gates blij dat de Covid-19-crisis hem de kans zal geven om zijn derde wereld vaccinprogramma's op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

Leuk om de reacties onder Bill Gates' instagram te lezen @thisisbillgates

De wereld is wakker aan het worden.

 
 
 A rumor holding that the Bill and Melinda Gates Foundation had been kicked out of India has been circulating online since at least May 2017, when an article pushing this claim was published on the website Steemit:

BILL AND MELINDA GATES FOUNDATION KICKED OUT OF INDIA
Yes, the Microsoft founder and the icon of the Third-World Humanitarianism has been kicked out of India as his fraud was called out.
He came to India posing as a philanthropist and humanitarian helping the Third-World poor people by alleviating their conditions and yes, of course, “VACCINATING” their children.
Bill and Melinda Gates Foundation is no longer welcome in certain African countries.Geen opmerkingen: