4/29/2020

Europees nazi volksverzet de april-mei stakingen begonnen bij Stork

Deze maand 75 jaar bevrijd van de Duitse - nazi bezetting.

Het grootste Europese volksverzet is begonnen bij het Hengelose bedrijf Stork. 


Terugblik: Bevrijdingsjournaal 29 januari 1945: Terwijl in Duitsland duizenden burgerslachtoffers vallen door geallieerden bombardementen, treden de nazi’s in Nederland steeds harder op. "Bij de minste daad van verzet word je doodgeschoten", zegt Tanja Braun. Wouter Zwart vertelt vanuit een gehavend Berlijn dat het de Duitsers heet onder de voeten wordt.
-

In april 1943 legden werknemers daar massaal het werk neer omdat ze het niet eens waren met het plan van de Duitse nazi bezetter om mensen te te dwingen tot arbeid in nazi - Duitsland. 

Veel bedrijven in heel Europa volgden.


Wie durfde zo’n gewaagde actie op poten te zetten? De eerste april-mei stakingen begonnen bij Stork ....


Op 3 mei a.s. zou er een herdenking zijn van de April-nazi-meistakingen in Hengelo.
Helaas gaat die nu niet door vanwege het nep- EU CoronavirusDE NSB'ERS ZIJN DE HUIDIGE EUROFIELEN :

 

Nazi Bernhard werkte voor IG Farben en IG Farben was o.a. bouwer van de vernietigingskampen. Die man is ons gebracht als een sprookjesprins, maar met zijn Duitse, Britse en Amerikaanse makkers legde hij de basis voor heel veel ellende waar nu nog steeds inzitten.
Hij was met hen medeoprichter van de Bilderberg groep, die de EU gestalte heeft gegeven met de Alien Van Rompuy aan het hoofd.

 


 Duitsland - APRIL:  2020 

Polizei, Warum müsst ihr IMMER zu fünft oder sechst auf EINEN Einzelnen treten und hauen? Welchen Auftrag habt ihr? Sollt ihr durch solche Aktionen etwa einen Bürgerkrieg auslösen?
Habt ihr denn KEIN Gewissen?
Könnt ihr wirklich morgens in den Spiegel schauen? Was geht in euch vor, wenn ihr einfach und sinnlos drauf haut? Oder wie in Österreich, fast mit dem Einsatzfahrzeug über den Kopf eines auf dem Boden gedrückten fahrt? WAS SOLL DAS BITTE????????????????

Geen opmerkingen: