4/01/2020

77.000 verpleegkundigen wegbezuinigd door Den Haag

 Waarom zijn er zo weinig mondkapjes handgel beschermende kleding , en waarom zijn de IC bedden gehalveerd in de laatste 10 jaar!!
>NWO Cabal iluminati Rothschild en Rockefellers <

 EN DAAROM SLUITEN ZE ONS OP? !! 
Lockdown van alle mediakanalen zou een hoop zelfmoorddoden schelen...

Wat doet de EU politiek?
Mensen bewust beroven van geld, gezondheid en hun vrijheden.


Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'LEER UW RECHT! DE MACHT VAN DE MACHTIGING! "NIEMAND" KAN "IEMAND" RECHT GEVEN! HET RECHT VAN EEN ANDER TE SCHENDEN! DUS WIE IS DIE IEMAND? WIE GAF DIE PERSOON DIE INBREUK MAAKT OP JOUW RECHT DIE MACHTIGING? GEEN MACHTIGING? DAN STEL JE HIJ/ZIJ DIE INBREUK MAAKT AANSPRAKELIJK EN VERANTWOORDELIJK! JE'

UVRM Jouw Mensenrechten zijn Jouw rechten!!! 

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens Artikel 30
Geen bepaling in deze Verklaring zal zodanig mogen worden uitgelegd, dat welke Staat, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om iets te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, die vernietiging van een van de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, ten doel hebben.


Neem een kijkje in het bolwerk van onze leiders en vertel me met droge ogen dat ze echt het beste met ons voorhebben.

Ik persoonlijk moet niks van deze satanisten hebben en de NWO agenda die ze proberen door te drukken moet nu toch wel duidelijk voor iedereen worden.

Om satanisme te begrijpen moet je de 4 pijlers weten waar dit op steunt.
1 zelf preservatie boven alles
2 sociaal darwinisme
3 eupigenics
4 moraal relativisme
Zeker gezien in het licht van de huidige aanpak van deze Corona crisis kijk bv hoe de ouderen en zwakkere uitgesloten en afgesneden worden.


Hoe we dat voor onszelf rechtvaardigen en hoe we ons gedragen zodra er een ramp dreigt, durf ik te stellen dat niet alleen de regering satanisch is maar het merendeel van onze samenleving omarmt het ook. 
DENK DAAR EENS OVER NAAlleen pinnen? Pik dit niet!!!!  Red je en onze vrijheid.

Indien winkels contant geld weigeren, leg het bedrag wat je de winkel verschuldigd bent gepast neer en loop weg.

De reden van het ‘alleen pinnen’ protocol wat sommige winkels denken te kunnen handhaven is een drogreden. 
De caissière pakt de producten die jij (en de vakkenvullers) hebben aangeraakt ook beet. Er dus dus geen enkele reden om dan wel ineens moeilijk te gaan doen over briefjes en muntjes.

Als jij hieraan toegeeft, zal de onvermijdelijke contant-loze toekomst veel sneller voor de deur staan. 
Dat zal betekenen dat altijd en overal inzichtelijk is voor mensen die jij niet kent wat jij doet, waar jij jouw geld aan uitgeeft, hoeveel je daaraan uitgeeft, hoevaak je daar je geld aan uitgeeft enzovoorts.

Als jij denkt “niets te verbergen te hebben” dan vraag ik je nu:
-waarom jij gordijnen in huis hebt?
-waarom je je pincode geheimhoudt?
-of je een foto van de inhoud van je nachtkastje kan plaatsen?
-of je je maandsalaris even openbaar wilt maken?
-wat je uitgeeft aan genotsmiddelen of junkfood?
-wat je stiekem aan seksspeeltjes uitgeeft?
-waarom je eigenlijk kleren draagt?
-enzovoorts
-enzovoorts


Het gaat er niet om dat je ‘iets te verbergen hebt’. 

Het gaat er om wat je te beschermen hebt. Je IK, je privacy. Zonder privacy geen IK.Contant geld is een wettig betaalmiddel. Het is het enige tastbare betaalmiddel waar jij zelf de controle over hebt omdat jij dit in je bezit hebt. Jouw digitale geld wat je denkt te hebben is niets meer dan ‘een vordering die je hebt op de bank’. Als de bank zegt: nee, dan heb je niets.

Nu, heb je (als je slim bent) thuis tastbaar contant geld liggen waar je altijd anoniem mee kunt betalen. 
Als je met je pinpasje in een winkel staat en om wat voor reden dan ook de bank besluit deze te blokkeren (dit kan én gebeurt vaak op last van de overheid) dan heb je niets.

In een wereld zonder contant geld ben je volledig overgeleverd aan de grootste criminelen op aarde: de bank en de overheid.

Pik het niet, betaal contant. 

Hou dat laatste stukje vrijheid in ere. Ze mogen het niet weigeren, en dat kost even een stukje “principiële vastberadenheid” , daar ik ervaringsdeskundig ben in het erop wijzen van winkeliers wat enige oponthoud veroorzaakt en ‘gezucht’ van de mensen achter mij in de rij, maar als ik het eenmaal kort en krachtig aangeef zie je ergens een blijk van bewustwording bij de mensen die gewend zijn dat ontiegelijk domme plastic pasje te gebruiken.
Pik het niet. Betaal contant. Red je vrijheid.

Geen opmerkingen: