4/06/2020

Italiaanse RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten

Opnieuw bewijs dat Chinezen opzettelijk een voor mensen gevaarlijk SARS virus creëerden dat ernstige longontsteking veroorzaakt – China geeft Italië de schuld; 

Amerikaanse advocaat dient schadeclaim van $ 20 biljoen tegen China in wegens het starten van een biologische oorlog tegen de mensheid

In november 2015 berichtte de Italiaanse staatsomroep RAI over Chinese experimenten die bedoeld waren om mensen met het coronavirus te kunnen besmetten (screenshot). 

De omroep liet beelden zien waarop te zien was hoe Chinese wetenschappers in een laboratorium biologische experimenten uitvoerden met een aan SARS verwant virus, naar verluid het coronavirus dat uit vleermuizen en muizen afkomstig was.

De commentator vroeg zich openlijk af of deze experimenten het risico dat mensen op een zeker moment echt met dit virus zouden kunnen worden besmet, wel waard waren. We weten nu het antwoord. 

Met deze RAI uitzending uit 2015 is het nog onwaarschijnlijker geworden dat het louter ‘toeval’ was dat het SARS-coronavirus uitgerekend in Wuhan, vlakbij het enige P4-lab in China, uitbrak. Desondanks proberen de mainstream media en politiek u te laten geloven dat het niets met elkaar te maken heeft. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de enorme politieke druk die China achter de schermen op de rest van de wereld uitoefent.

China geeft Italië de schuld; Advocaat dient giga schadeclaim tegen China in
Chinese staatsmedia beweren zelfs dat het virus eigenlijk uit Italië afkomstig is en daar al vorig jaar is uitgebroken. 

Deze claim wordt op dit moment door researchers van de Universiteit van Milaan onderzocht. In oktober en december 2019 zouden er in Italië al flink meer mensen met griep en longontsteking in het ziekenhuis zijn opgenomen.

De Chinese druk heeft de Amerikaanse advocaat en conservatieve activist Larry Klayman er niet van weerhouden om een schadeclaim van  $ 20 biljoen tegen China in te dienen wegens het starten van een biologische oorlog tegen de mensheid.

 

Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten

 

 

Geen opmerkingen: